user Jordi | Hace más de 12 años

I un afegitó: Jo en cap moment he pretès ofendre als francesos (no he insultat cap poble o nació, que jo sàpiga), però s'entreveu que, en dir-me racista, na brigitte deu pensar que els francesos SÍ que són una raça (o, al manco, d'una pasta especial que la resta dels mortals). La discriminació pot tenir molts de graus, i un altre d'ells és l'ideològic. Clamar públicament contra un col·lectiu pacífic per la seva orientació ideològica NO és un exemple de tolerància, que diguem.

user Jordi | Hace más de 12 años

Na Brigitte Le Pen acusant de racista i comunista a un xueta... what a risa aunt Felisa! El que em sap greu és el que els meus fills puguin trobar-se amb genteta com aquesta pel carrer...

user josep | Hace más de 12 años

Normal que no sea posible romper el bipartidismo, con gente como vosotros que esperabais.

user JS | Hace más de 12 años

PER ANTI-PSM. No oblidis que també som mallorquins.I si noltros no defensam lo nostro molt manco ho faran tota aquesta gent que ha vingut de fora que no s'integren gens.

user Manos tijera | Hace más de 12 años

Y estos del PSM son los que re direccionan las acciones de los okupas de la Plaza de España, las manifestaciones pro catalanistas, anti-sistema del 15-M y de anexión a Cataluña. Con el dinero de los contribuyentes de Baleares que pagamos para que esos fantasmas nos hagan la cama.

user REZ-COWBOY | Hace más de 12 años

Pobrets,quina peneta donau.

user Anti-psm | Hace más de 12 años

Estoy feliz de que no hayais sacado ningún diputado... no os lo mereceis; només sabeu fer parts i quarts amb els qui no són dels vostres... us estimau més un estranger que un "foraster" i no heu d'oblidar que TOTS SOM ESPANYOLS, D'ESPANYA, HO HEU SENTIT BÉ? IDÓ, AIXÓ...

user vs | Hace más de 12 años

Me dol dir-ho, emperò em sembla pueril que le prestigi de Catalunya pugui raure en el fet de pagar al Sr. Mas el doble que es paga al Sr. ZP. No, gràcies!

user The Joker . | Hace más de 12 años

A Miguel Angel .Simplemente van a por el cargo y no quieren a Mallorca , ó no están a la altura de defender Ses Illes ,para mí es de verguenza ó falta de valentía .

user ortiga | Hace más de 12 años

El PP ha guanyat de manera molt clara aquí i per tot, la gent ha té dret a votar el que vulgui i s´ha de respectar, però el que estar clar és que molta gent ha votat al PP per culpa de la crisi pensant que aquest partit ho arreglarà tot en dues setmanes. Hem de ser realistes, aquesta crisi va per llarg i no crec que el PP sigui capaç d´arreglar res, tot el contrari, el més problable és que continüi amb les retallades que va començar i amb un pla més salvatge. Hem d´obrir els ulls i veure que a les Balears amb el PP i el PSOE no anam enlloc, hauria estat bé que hagués sortit n´Ensenyat de diputat, almanco hauria fet una mica de renou per Madrid, no com els diputats del PP i del PSOE que només fan els que li diuen els seus "amos" de Madrid.