user pep pau | Hace más de 6 años

Encara és hora que qualcú aporti una sola prova de que es mallorquí no és un tipus de català... Mentrestant, seguiu quedant en ridícul.

user Tolo | Hace más de 6 años

A mem quan aquets catalanistes fan una diada per SA llengo...

user Mosk | Hace más de 6 años

Tanto bombo!!esta bienpara las oficinas d atencion al cliente,si el cliente habla en catalan, pero tampoco para tanto,el catalán no te sirve nada mas para hablar y entenderse con la gente mayor,pq alfinal te entiendes con todo el mundo en castellano,aveces depende d la zona no se entiende nada el mallorquin pq llega a ser muy cerrado,como si tuvieran alguna patata en la boca.

user tomeu | Hace más de 6 años

Estos solo viven de las subvenciones catalanistas,.....Aruixxx!!!!

user Idò que te pareix. | Hace más de 6 años

Català, si no te l'ha feta, te la ferà. Dicho mallorquín.

user avorrit de mentiders | Hace más de 6 años

Repetesc un comentari anterior perquè segui a sa vostra bolla. Ja està bé de dir dois, com que veig que no ho teniu clar vos explicaré com funciona un debat: quan un participant fa una afirmació i un altre participant la qüestiona, és es qui fa sa afirmació qui ha d'aportar proves que ho demostrin. Si no vol o no pot, s'assumeix que és mentida i per tant aquest argument ja no se pot emplear més en aquest debat. Si no se compleix aquest principi bàsic no és un debat, és fer es pardal. Un pic aclarit això: tots aquests que afirmau que es mallorquí no és català, quina prova aportau? Si no aportau cap prova vàlida, una de dues: o parlau sense saber-ne (no passa res, ningú neix amb un doctorat en filologia), o deis mentides amb mala intenció...

user veinat | Hace más de 6 años

madre mia, que trío, como para invitarles a cenar a casa..

user agua con gas | Hace más de 6 años

Todos a Cataluña... arruix!!! Esto es Mallorca y no necesitamos lecciones de nadie. Fueeeeeeeeeraaaaaa yaaaaaa!!!!

user Maria | Hace más de 6 años

carlos, com es pot ser tan ignorant? El diccionari que té la presidenta al despatx és el Diccionari Català-Valencià-Balear, que tu ni tan sols has obert. Veuries que la primera pàgina diu: "Recull lexicogràfic de totes les varietats de la llengua catalana...". Resulta que és l'obra de mossèn Alcover i de Francesc de Borja Moll, els més grans lingüistes que hem tengut a Mallorca. I vés per on, en Moll va ser un dels fundadors de l'Obra Cultural Balear quan la nostra cultura i la nostra llengua estava perseguida pel franquisme. On eren els defensors del mallorquí en temps de Franco?

user LOS PALETOS DE LA CONGA | Hace más de 6 años

FORA LO CATALÀ DE MALLORCA