user castellano vs catalan | Hace más de 6 años

tan facil es mirarlo asi ? mas paficista imposible,el que me ponga puntos negativos es que es persona hostil por mucho que diga que no,la solucion es muy facil el que quiera hablar en castellano pues que hable en castellano el que quiera hablar en catalan pues que hable en catalan todos ganamos :)

user Preu per preu | Hace más de 6 años

Això és el que diu la Constitució española: El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla. Las demás lenguas españolas serán también oficiales en las respectivas Comunidades Autónomas de acuerdo con sus Estatutos. La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección. Cosa que corrobora el que havia dit abans i que algun "savi Sèneca" em discuteix. Les altres llengües també són espanyoles no sols el castellà. No se diu "español", sinó "castellano".

user Ciudadano | Hace más de 6 años

¿Pero estos no son los que sacaron a 300 personas a la calle a defender sus ideas mientras que los defensores del catalán sacaron a cien mil? Por cierto esta tontería, en una comunidad tan de derechas como las Baleares, le costó las últimas elecciones a Bauzá. Algunos caparruts no aprenden nunca.

user @pep | Hace más de 6 años

El problema està en que petits grupúsculs com SSirculo Vâlêärr, fundiSSión Kaime terSSero o SSiutadanos, o partis com el PP, han fet i fan tot el possible per impedir l'ensenyança i un bon coneixement de la Llengua Pròpia de Balears. Menteixes i manipules -o t'equivoques- quan xerres dels exàmens. Se poden respondre en l'idioma (oficial) que et roti. Aquí la qüestió és l'idioma dels enunciats, que ha de ser l'idioma de la Universitat que no és -i no ha de ser altre- que el Català (amb les excepcions que ja 1000 anys estan legalment contemplades i regulades). Com ja ha dit algú, si arribes a la Universitat incapaç d'entendre un enunciat en Català potser el que hauries de fer és tornar a l'ESO per estudiar-lo. El caprici ideològic de 4 arreplegats ultra espanyolistes amb la connivència d'un rector covard no poden destruir el que ens ha costat tants d'anys als ciutadans i ciutadanes de Balears. En una cosa tens raó, el problema només el veuen els 4 extremistes de sempre.

user nofre | Hace más de 6 años

Circulo balear se vos veu es plumero,, barcooo,

user Lluisa | Hace más de 6 años

A veure si la UIB denuncia a aquesta gent tan dolenta, que estant a Mallorca, no deixa viure tranquila als mallorquins de bé i els persegueix just per ser d'aquí. Malgrat sigui rebaixar-se al seu nivell,.és necessari fer-ho i donar-los una lliçó.

user sina | Hace más de 6 años

per favor,serietat. QUE no es corral de gallines....perfecte UIB.

user Mdf | Hace más de 6 años

@preuperpreu: jo tenc dues llengües. Les dues son llengües pròpies per a mi. Vull poder utilitzar-les quan vulgui. No vull que me diguin quina es la meva ni com, ni on la he d'eplear-la. Ja basta de sectarisme. Deixau tranquila a la gent que conseguiu lo contrari que voleu. Molts estam molt farts de sectarisme i imposició.

user Lo nostro mostro | Hace más de 6 años

Sirculo de quien? no entenc que els hi doneu bolla a quatre amargats.

user Lisensiado | Hace más de 6 años

Si después de toda la vida estudiar catalán, no son capaces de leer unas preguntas en catalán, es que se han estado tocando el bolo. No sirven para una CCAA como ésta. Es más, los mallorquines, tanto nacidos como "adoptados" queremos poder dirigirnos en nuestra lengua, sin que nos puedan decir "En Ejpañol, que no entiendo".