user Jo | Hace más de 7 años

Volem les competencies de L' aeroport. No volem que ens robin mes desde castella.

user carlos | Hace más de 7 años

De Baleares solo se acuerdan para sacarle las entrañas. Eso si en verano.

user Ay @tanmateix | Hace más de 7 años

Sumís ho seras tu, com mostres es llautó.

user Tsnmateix | Hace más de 7 años

Barcelona és perue moltes companyies aèries tenen sucuesals a aquesta ciutat i ho han decidut auxí, però.Madrid és perque ho mana el govern d'Espanya, per tenir ell rècord de vols internacionals, encara que ningú pinti res Com així esteu tan rèdits i submisos a aquesta gent que nomes ens menysprea i roba?

user MA | Hace más de 7 años

Pens en un món utòpic on tots els hotels mallorquins s'estatalitzen i formen part del poble... On els sous fossin dignes i els contractes de feina, legals.

user Mem @Tanmateix | Hace más de 7 años

No només Madrid mos frena es num de vols, també Barna, i no només això, varen llevar es mantenimient d'IBeria de Palma per ampliar en es poc temps es de Barcelona, lo de Spanair els hi va sortir malament, però també el se varen fer seu, i més coses. De totes maneres, no hi ha queixes des des nostro Govern que hi ha massa vols? com vols que ningú aposti per posar vols internacionals amb aquesta inéstabilidad política que tenim? Per cert, AirBerlin ho va intentar i no els varen deixar. Mem si d'una vegada surten polítics que mirin per Balear, no per Madrid o Barcelona, tan centralista és un com s'altre

user Tanmateix | Hace más de 7 años

Tanmateix un setanta - cinc per cent dels vols internacionals, han d'anar obligatòriament a Madrid, i tot per fer-lo pareixer que l'Aeropuerto Adolfo Suárez, és l'aeroport més internacional d'Espanya.

user Somos tontos | Hace más de 7 años

De locos

user @ruc @petrarca | Hace más de 7 años

Aquí están las estadísticas por pasajeros y movimiento de un mes en temporada alta http://www.aena.es/csee/ccurl/586/802/07.Estadisticas_Julio_2016.pdf No aparecen por días, pero es fácil que un día como el 30 Julio habrá habido más movimientos en Palma que en Barna. Nuestro aeropuerto debe ser el más rentable de España, por eso se peleean por gestionarlo.

user aire | Hace más de 7 años

Bueno, esto es algo imparable pero al menos el Govern debe hacer lo posible, haciendo las gestiones necesarias, para conseguir que los aviones sobrevuelen lo mínimo posible las zonas habitadas y no haya aviones pasando por encima nuestro a todas horas...aparte de que aquellos cielos azules de hace años son hoy dificiles de ver por todas las estelas de los aviones q pasan a gran altura por encima de las islas y cuyas estelas acaban convirtiendose en nubes y reduciendo la calidad de nuestros cielos. Cientificos israelitas cifran en un 3% la perdida de intensidad con que percibimos el sol debido a las estelas de vapor y gases de los aviones.