user kakatua | Hace más de 7 años

Un partido balear que quiere poner a un catalán de president de las Baleares, acusando a los otros de pancatalanistas. Hay que ver.

user Goriet | Hace más de 7 años

Un partit de renegats descaradament panespanyolista que veu pancatalanisme per tot. Ignorància i mala fe a parts iguals. Res de nou. Siudadasnos.

user Martellet | Hace más de 7 años

Ciudadanos acabaran com UPD i na Rosa Díez. I en poc temps.

user Isabel-Fernando | Hace más de 7 años

Hablar de matanzas ¿Qué hizo el Cid y los reyes españoles en la época medieval? venga ya o todos musulmanes o todos cristianos?

user Celebrar matanzas, NO gracias | Hace más de 7 años

Joan Miquel, rei, se trata de si se elige hoy, en el siglo XXI, como dia de Mallorca el festejar una matanza de inocentes del siglo XIII a manos de las tropas aragonesas...no parece ni ético ni estético. Punto

user Joan MIquel | Hace más de 7 años

@Nada que celebrar. Hem de celebrar el 12 d´Octubre ? Perquè allò si que va esser un genocidi com pocs s ´han vist a la història de la humanitat. Imputable únicament a Castella. Quin nacionalisme més espanyolista el de CS´.

user Tomeu de Palma | Hace más de 7 años

a CS = Pancastellanisme. Doiut, això és el que ets, un doiut. Què tindrà que veure. Suposo que d'acord amb el teu pensar en Bergoglio (Papa) és italià, o en Pablo Milanés (si saps qui és) es espanyol, són només uns exemples. Res a veure té l'orígen d'un llinatge, a la qual cosa no s'ha de renunciar mai, amb el fet de ser o no, del lloc on es el llinatge. Pregunta: tots els d'EEUU són anglesos? o els canadencs francòfons son de França. Una cosa és ser de França i l'altre és parlar francés. Al igual que una cosa és ser Català i l'altra parlar el millor català que es parla als territoris de parla catalana. Res ens tenen que ensenyar els que defensen "saltar", "alcalde", caldo", i tants de barbarismes recollits per l'Institut d'Estudis Catalans. ¡ I mira que ho teniem bé amb el diccionari den Moll ! "tiran mas dos tetas que un buén par de carretas". Es nota que no era mallorquí, aquí qui comanda no és la carn, és la pela, per això els "nostres culturetas" s'han venut.

user Alasason Gonella | Hace más de 7 años

Me gusta mucho Ciudad Anos, porque me hasen ver que debemos enviar dinero al sur mientras nuestra sanidad es la mas saturada y peor financiada. Y asuves me hasen ver que hablar castellano hase mas señor. Alasason.

user Tomeu de Palma | Hace más de 7 años

Per cert, com és que el PI no dóna suport al 12 de setembre, de què tenen por si una part (o tots) foren els que l'aprovàren. No és d'extranyar que després tinguin pocs vots si els és tan fàcil renunciar als seus orígens.

user Votau Partits Castellans | Hace más de 7 años

C’s ens vol sotmesos a Castella i espoliats.