user Mister X | Hace más de 7 años

Ridicula condena. Esta deberia ser si hubiese colaborado e identificado a los otros autores. Seria la misma si la victima fuese hija de juez o de político...lo dudo mucho

user els legitimau amb el voste silenci | Hace más de 7 años

¡Vos ho haurieu de fer mirar i molt els homes,la vostra actúació silent i covarda devant cada violació!feis com el PartitPodrit què encara recita el mantra de què"són casos individuals de indesitjables què res tenen a veure amb el nostre partit"¡¡¡¿mandeeee?!!!¡IGUAL FEIS VOLTRES devant la depravació filla de satanàs de la violació!

user Glopet | Hace más de 7 años

Casi no m'ho crec!!...O el jutge s'aquivocat o UH ha entes la notici malament....Això nomès heu sentim a dir d'altres paissos,què son expulsat del territori,a Espanystan això no passa....SPAIN IS DIFERENT...

user sospitòs silenci | Hace más de 7 años

Aquest MAL dels homes els fa responsables en comú devant les dones en general com a potencials agressors i com a tals no se ha vist encara que donin un pas al devant en contra dels violadors ¡com si la cosa no aniguès amb ells!quan ¡sí què hi va per pasiva al menys!AVAM SI FEIS PINYA PÚBLICAMENT EN CONTRA DELS VIOLADORS I FEIS COSTAT A LES DONES¿O NO SOU CAPAÇOS PERQUÈ HO"ENTENEU"?

user JOS | Hace más de 7 años

NO DEBERIAN DEPORTARLO INMEDIATAMENTE A UNA CARCEL UCRANIANA?? DEBERIA SER ASI ,EN ESTOS CASOS LA LEY NO ES JUSTA,ESTAS TROPELIAS QUEDAN IMPUNES,LOS POLITICOS SON LOS QUE HACEN LAS LEYES POR ESO NO ME MERECEN MUCHO RESPETO,POR SU FALTA DE SENSIBILIDAD Y AHORA NOS PIDEN EL VOTO PARA SEGUIR PERPETUANDO SU INEPTITUD.

user rafael | Hace más de 7 años

Pero si aquí entra absolutamente de todo, el filtro tiene agujeros enormes por todas partes; diez años sin venir a Españistan, anda ya no se lo cree ni el tato.

user segur què sou PERSONES els homes? | Hace más de 7 años

¡Això és el què els homes vos creis amb el dret de fer a les dones,a qualsevol dona de edat i condició!NO PUC ENTENDRE DE ON VOS VÉ TANTA MALDAT,TÍOS DEL MÓN,QUÈ TOTS SOU CAPAÇOS DE FER-HO O JUSTIFICAR-HO O FER BROMES AL DAMUNT,¡SEMBLA MENTIDA QUÈ SIAU NASCUTS DE UNA DONA!NO TENIU RESPECTE PER A RES NI NINGÚ.FEIS OI.

user piripi | Hace más de 7 años

¿Son amigos del condenado y no pueden ser identificados? ¿Él no quiere decir quiénes eran? ¿Eso no es obstrucción a la justicia?

user y | Hace más de 7 años

expulsado durante una decada , uff no me lo creo 10 años sin poder venir a buenistan el pais de los bobos .

user Angelcaído | Hace más de 7 años

Lástima que no siente jurisprudencia