user En Figuera | Hace más de 8 años

En una notícia on se parla de literatura és sorprenent veure com de necessari és que alguns tornin a es "Cuadernos Rubio", si més no, sa xarxa està plena de pàgines d'iniciació a sa lecto-escriptura... (vist es nivell me fa s'efecte que s'Scrabble és massa complicat, això de col.locar lletres juntes, no sé, no sé...) Ja ho deia n'Ovidi Montllor "Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense." Per a mi que hi ha gent que s'ho ha pres massa literalment i s'ha auto-inoculat.

user jo i els meus llibres | Hace más de 8 años

Som un gran lector, emperò no m'agrada gens ni mica que em regalin llibres, com una forma de pressió per què els llegesqui, amb l'afegitó de les preguntes que me'n faran desprès. Com dir que el llibre regalat no m'ha agradat gens? Som partidari idò de triar-los i comprar-los, amb una fòrmula interessant seria regalar un xec de compra.

user Jonas | Hace más de 8 años

La que no son auténticos catalanes también son más catalanistas es se llama complejo d inferioridad jajaja

user Picoloro | Hace más de 8 años

Millo un catala que un taliba.

user Picoloro | Hace más de 8 años

Seguid publicando en catalan asi os ireis a la ruina antes

user pamboli | Hace más de 8 años

literatura? que és això? no fan gran hermano i mujeres y hombres? idò perquè hauria de gastar el meu temps llegint? no entenc aquesta afició de gastar doblers comprant llibres, jo en tenc un parell, però són per decoració

user Fotre quin un | Hace más de 8 años

Si te pique ,ja eu saps resquet,PUTZZZ un que diu que es del Mallorque i resulte com sempre que es del Madrit i de totes equests lares,axi que si te pique GRATE.

user alucinado | Hace más de 8 años

No voy a seguir contestando a un ignorante que no sabe ni escribir, que divaga, que habla de futbol , y que no dice mas que tonterías, vamos a ver, por última vez, si, soy del Madrid, si, soy mallorquín, y hablo mallorquín, no insulto ni llamo casposo a nadie, porque a diferencia de ti, tengo educación, no soy charnego ni catalanista, y por favor, pasa de mi y dedícate a adorar a tu amado charnego, Arturo Mas

user Fotre quin un | Hace más de 8 años

Recific vie de posa Madrit i no Mallorca,toque di are diu que es del Madrit.

user Fotre quin un | Hace más de 8 años

Haste em be xo se te vou es plumero,no se si es gros,mes bendit petit,enia un molt del Mallorque que se diu PUTZZZZ,i are diu que es del Mallorque,com sempre,eia tahurs que sempre tenen es joc de cartes trucat.