user Perque triar? Tots en la nosra llengua | Hace más de 8 años

I perque mos han de do a a triar?? Que llevin qualitat a tots els canals cutres q hi ha

user Matt | Hace más de 8 años

@goriet, quets de bossot i......per favor

user illa de la calma | Hace más de 8 años

M'agradaria saber el nombre de programes sobre el procés independentista, emesos per TV-3 (tertúlies, etc.). N'he vists un parell (més aviats avorrits per a un mallorquí no separatista) i em deman com hi poden trobar discursos i cares noves, etc.

user rostoll | Hace más de 8 años

S'ha de dir que l'audiència de la tv catalana és feble en les nostres illes, també per motius de gusts i de mentalitat. Està clar que l'hem de rebre, emperò no hauria d'hi haver més canals que no de telespectadors.

user Goriet | Hace más de 8 años

Tomeu, el balear NO existeix, com més aviat ho assumeixis, millor. No se pot desacreditar una cosa que no existeix. Existeixen personatges ignorants que volen inventar idiomes, llengües, gramàtiques, etc. Si no ets capaç de veure que te desacredites tu ben totsolet escrivint dois difícilment inteligibles, poca cosa més te puc dir. Te pots quedar amb aquest bâléâ magnífic, i mira si el "circunflejo", paraula mallorquina segurament d'abans de l'arribada del rei en Jaume, te cap per qualque banda.

user PP baleá | Hace más de 8 años

Sigue la cruzada anti-cultural de Bauzá. ¿Hasta cuando?

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Goriet, Ja está bé de desacreditá sa llengo baleá. ¿Ò ês quê per tú es que no escriuen en catalá no saben escriure? Ja sabem qu'en catalá escriviu saber envés de sabre, quasi envés de casi, llegir envés de lleggí y que pronunciau 'es' amb 'e' tancada y acentuau agut envés de pronunciá 'e' neutre y acentuá an so circunflejo. À Ses Baleás xerram axí y axí ês com s'escriu en sa nostra llengo. ¿Ês demaná massa qu'un catalanista respecti s'ortografía baleá en lloch de descalificarlà?

user Goriet | Hace más de 8 años

En Tomeu de son NOssequè, hasta el infinito y más allá : Els de Podemos són catalanistes! És trist no saber escriure, quasi tant com no saber llegir.

user Gracias al director | Hace más de 8 años

Por luchar por el interes general. A mi me preocupa tanto interes y tanta ingerencia de Catalunya, no saben como hacernos catalanes. Olvidan que la historia de los baleares se remonta miles de años atras, no lo van a tener tan facil, por suerte se les acaba el dinero y ya sabemos que en las cosas impostadas en cuanto no hay pelas desaparecen los colaboradores.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Carnaza, Es de Podemos sou mestres à s'hora de desinformá y confondre. Y an es catalanistes lo que feys més bé ês manipulá. No se tracta d'escriure com an es temps de sa picó, se tracta de recuperá s'ortografía qu'es catalanisme mos ha robat y qu'ês sa que milló s'adapta à sa fonética baleá. Se tracta de recuperá es vocabulari qu'es catalanisme mos ha robat. Se tracta d'aturá ês procés d'assimilació qu'es catalanisme ha planificat pê Ses Baleás y qu'entre altres coses inclou itroduí televisions catalanistes à Ses Baleás, alfabetisá massivament à sa població baleá en catalá, catalanisá s'administració pública, eliminá sa llengo baleá de colsevol situació formal y sustituirlà pes catalá etc... Vetx que tú y es teus ja heu comensat sa feyna que vos heu marcat per aquesta legislatura.