user a lo mio | Hace más de 8 años

Demolición por ser símbolo republicano de la guerra historia negativa de España no quieren borrar la historia .............pues una cosa y la otra

user albó | Hace más de 8 años

Tenim doncs un tinent batle pel "model de ciutat". Aquesta paraula s'ha tornat un "mantra" embafant i em fa preferir les models a els models.

user juan | Hace más de 8 años

No, si aquests dóna-li que dóna-li amb la mateixa cançó cada vegada que enxampen cadira de comandament ... !! No hi ha altres assumptes molt més importants que aquests que tant els agraden? Encara no els hem sentit propostes per acabar amb l'atur !! Ja està bé de tanta polèmica de fets ocorreguts fa gairebé 70 anys, dediquin-se a treballar per al benestar dels ciutadans del segle XXI ..... !!!

user Jaime | Hace más de 8 años

Profesor Liendre, eres un faltón maleducado; lo único que dominas es el insulto. Ten cuidado con tus rebuznos, no vayas a morderte un día y te envenenes. Saluditos.

user Soc d´aquí. | Hace más de 8 años

Sabeu que ho sou de babaus , preocupar-vos de trobar feina i ajudar a les vostres famílies en lloc de discutir bajanades que l'únic que remouen és l'odi entre conciutadans . Ja ho sabem tots que la culpa de que les nostres vides siguin una merda és de la dreta, en canvi cada vegada que a governat l'esquerra tots ens hem tornat milionaris . Ja sabeu el conte d'aquell que el partit li demanava : ¿ si haguessis dues cases que faries ? doncs una per al partit i una altra per a mi, i així tot fins que van arribar a les gallines , la contestació va ser que les gallines no es repartien perquè eren seves.

user Prieto Marcial cerrando filas | Hace más de 8 años

A estos elementos que andan por aquí defendiendo los actos criminales de la dictadura franquista, ni agua. No hay que hacerles ni caso. Ellos rebuznan siempre. Pero ni caso. Poco a poco todos sus símbolos y parafernalias están en los vertederos y cloacas de las que nunca debieron salir. Hay que tener paciencia y hacer las cosas como si no existieran. A su amado dictador casi ni se le nombra en las escuelas. Es lo suyo. El olvido y el ostracismo. Ni caso. me voy a merendar y a dar un paseo por Palma, que está muy bonita mientras ellos siguen despotricando y rabiando en "hintelné"

user Jose Miquel | Hace más de 8 años

A veure zoquete Jaime, La llei d'expropiacio forçosa es del 16 de desembre de 1954. Aquesta casa es va ocupar amb base a una normativa militar. Que ho es d'atrevida l'ignorancia i de pas la mala llet, de jutjar fets en funció de si els fan es teus amos i ja no diguen si ho fan en contra des que no pensen igual. En Emili Darder serà sempre una eminencia i una excelent persona i tu un bre mindundi..

user Bartolomé Bover | Hace más de 8 años

Yo tenía un pequeño apartamento muy cerca de donde está este edificio,y el ayuntamiento me lo expropió y me quede sin casa en Palma..Bueno donde yo lo tenía hay un edificio de alto estandink.me pago el justiprecio.Me gustaría saber quién se a forrado con el nuevo edificio.Me van a devolver algo a mi?

user jpa | Hace más de 8 años

I per que no li tornan a la seva familia? Legitimament, es seva.

user X | Hace más de 8 años

Hi ha famílies de franquistes que gaudeixen d´un patrimoni, fet a costa de gent a la que els varen requisar les seves propietats. Amb un poc d´estraperlo i unes quantes propietats requisades, ara van de senyors per la vida i se pensen que els damés no ho saben.