user Mateu | Hace más de 8 años

Fixe'm-nos, tots els que apel·len a l'identitat BALEAR ho fan en foraster. Ja sabem a on són els enemics.

user LLanito | Hace más de 8 años

Lo mas importaante es ser BALEAR,si uno solo tiene las neuronas para no pensar y hacer de disco rayado,pues vivan las neuronas de los anclados en el pasado siglo.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Aquest pobre Ángel amb problemes d'equilibri de cada dia va a pitjor. Jo li recoman que vagi a dir als menorquins o als eivissencs que son balears jajajajajaja. Aqui ningú mai ha estat ni serà "balear" som mallorquins o menorquin o eivissencs, (per no dir pollencins, alaiorencs o de Sant Josep de Sa Talaia) Que m'avisi en anar a predicar lo de que tots som balears jajajja ho vull veure, especialment si no du unes bones sabates d'anor a correr, perque segurament haurà de sortir per cames. El que fa la tonteria, l'ignorancia i el adoctrinament de voler fer creure que som tots balears con tal de mirar si dues dotzenes d'ignorants es creven l'invent de la "llengo bàlêá" per tractar de arraconar la nostra vertadera llengua, perque no poden fer gaire mes, duen 300 anys intentant acabar amb ella i van de fracàs en fracàs i pegant amb ses banyes per sa paret. Avisem ninet que vendré a riure per ses butxaques tant si es a una illa com a una altre. T'aconsell que entrenis una mica ses cames, perque no et bastaràn.

user Angelcaído | Hace más de 8 años

Dicho de otra forma para los que solo tienen dos neuronas:Si no eres catalanista eres madrileñista.... Hay mas cosas y la mas importante ser BALEAR.....Claro, problema de número de neuronas no dan para mas

user Albert | Hace más de 8 años

Ni p..idea de lo que pasa en es PP.

user Juasjuasjuas | Hace más de 8 años

¡Qué diver! Como me gusta ver como se devoran las hienas entre ellas.

user Joanot | Hace más de 8 años

A jo si me donen un paper i un llapis, puc escriure beneitures tan grans com les que escribeix aquet tipo.

user Petra | Hace más de 8 años

A través de N'Ayna hem pogut accedir a sa nostra vertadera cultura i llengo. No visc a Palma però la seguim per Facebook. Una dona mallorquina de ses que en queden poques

user Juan | Hace más de 8 años

Bon dia, N'Aina és una persona molt lutxadora, sempre ha defensat lo que creu sense importar-li si seu una cadira o no, de fet aquests darrers quatre anys ha estat més en es carrer amb afiliats i simpatitzants que en es despatxos. No crec que necessiti que ningú la recolzi perque té el recolzament de moltes persones que la segueixen. Ella mateixa em va telefonar tant per es dinar a s'Hipodromo amb na Marga Durán com per s'encontre en es Nixe. És molt coneguda i seguida per molta gent que cansada des Rodriguisme havia fuit des PP.

user Bernat | Hace más de 8 años

En Bausá esta acabat. En primer lloc perque a qui no tornará a tenir el recolzament que va asolir cuant es va presentar per liderar al partit lider amb imputats per corrupció. En segon lloc perque el PP no tornará tenir majoria absoluta per governar a Espanya en lustres, per tant ho te pelut governar ni que sigui pactant amb els siudadanos. I estic d´acort amb el comentari de més a baix: els "trepas" del tal Bauzá no son gent inteligent, son fanátics i així els hi a anat.