user Canta, canta, canta... | Hace más de 9 años

Canta mucho... Yo no dudo que puedan ser profesionales y se les de una oportunidad. Pero por ética una persona no puede tener un cargo directivo de gestión en el Principal y también cobre por la gestión de una producción propia del Principal. Hay más profesionales autónomos que están igual de capacitados o mejor para realizar esas funciones.

user gaudeamus igitur | Hace más de 9 años

Incidiendo en los comentarios acerca de la elección del cast. Este año han contratado a un tal Lee Poulis (otro desconocido, como la que hará Desdémona) como protagonista absoluto de Eugenio Onegin. Se supone que tiene que ser un barítono para este personaje, pero yo por casualidad le escuchado y me ha parecido más tenor todavía que el mismo Josep Bros con quien compartirá cartel. Pero también debe ser otra cuestión más de intereses y compromisos con agencias y managers.

user mallorqui | Hace más de 9 años

a un altre mallorquí: està bé canviar els solistes d'un any a un altre any. Na Maria José va fer un bon paper, com na Maia Planas, en Toni Aragon, en Toni Lliteres, en Joan Miquel Ribot; entre altres, molts repeteixen, però també val a dir que els solistes tenen agendes i, tal com va pasar a Aida, n'Ildiko Komlosi no va poder venir fins a la 2a funció perquè feia de Santuzza, per Verona, Cavalleria Rusticana!

user un altre mallorquí | Hace más de 9 años

a mallorqui: aixó de ses grans veus mallorquines es molt discutible. Algunes d'aquestes veus están mes considerades que altres, sembla ser. Per exemple aquest any per Otello está anunciada una soprá que ningú coneix, sense cap trajectoria, peró deu ser d'alguna agencia que convé tenir contenta. Resulta que l''any passat aquest personatge de Desdémona el va interpretar fantásticament sa mallorquina María José Perelló. Peró aquesta es veu que no es tan mallorquina com na Corbacho... ¿eh mallorquí?

user Mallorquí | Hace más de 9 años

Enveja i electoralisme per part dels socialistes i Dalmau. Parlem de la veu de Mali Corbacho; parlem de la posada en escena del Barbero de Sevilla d'Eugenia Corbacho; parlem de les produccions pròpies com Otello, Turandot o Aida; parlem del concert del Cor a Berlín. Sols es pot extreure ÈXIT i PLE ABSOLUT! Èticament, potser que no sigui bo, però és legal; ara bé, ens hem de gastar milions de € en dur solistes estrangers si tenim grans veus mallorquines? I per què no parlam dels solistes vetats quan el director era Xisco Bonnin? Recordau qui hi havia governant al Consell i al Principal? Sí, Unió Mallorquina, na Munar i na Dolça Mulet.

user gus | Hace más de 9 años

sr.amant. la noticia no habla de ningún José Maria.

user Juanjo | Hace más de 9 años

Están hablando de Pablo? O es que hay otros más?

user Kikus Darder | Hace más de 9 años

Sembla realment molt escandalós que aquest ajudant o asistent a la direcció artística del Principal, que de fet ja té pel que es veu una més que generosa nómina per aquesta funció, ademés sigui "contractat" per actuar com a cantant o director d'escena a les diferents óperes que es programen cada any. Aquesta noticia juntament amb la que sortía ahir sobre el mateix tema, encara més escandalosa, fan necessaria una actuació inmediata dels responsables polítics del Govern i del consell de MAllorca

user amant | Hace más de 9 años

si té un càrrec dins la direcció però també l'agafen per fer un paper perque es un BON PROFESSIONAL, trobo que està bé, lo greu seria que el posasin de solista si no estigues preparat, en jose maria està al teatre i viatge per tot el mon dirigint concerts, hi ha molta enveja

user Isa | Hace más de 9 años

Eso esta a la orden del dia entre PPSOE lo normal es tener minimo tres cargos a los que como es natural nunca se sabe si estan o se les espera , recordemos la alcaldesa asesinada en la peninsulade la que se hizo publico a traves de la prensa que cobraba de 13 sitios diferentes , pura y autentica " democracia "