user flautista | Hace más de 9 años

A estos de la asamblea les ha dado un ataque de cuernos. No soportan que todas las victorias judiciales las hayan ganado los sindicatos.

user hamilton | Hace más de 9 años

Puestos a denunciar muchos denuncian a esa asamblea de docentes de ser los responsables del fracaso escolar, de usar la enseñanza para fines políticos y de que hayamos estado en la deriva catalanista con su anti TIL. Con el mejor presupuesto el mayor fracaso y nos quieren mantener es la gruta radical.

user iiiiiiii | Hace más de 9 años

iiiiiiii, que fa inspeccio, Garcia Moles ha perdut els papers''''''''''''''''''

user ¿? | Hace más de 9 años

Suposam que la senyora Cerdá, es la mes preparada, la que mes sab d`ecucació, molt mes que TOTS ELS docents DE LES ILLES , donç que o demostri...presentant tot el séu c.v. experiencia , punts...i feina feta,llavors sábrem si está o no capaçitada pel lloc que ocupa i per la nómina que gaudeix.

user Illes | Hace más de 9 años

Esta conselleria, en concreto, debería haber sido intervenida por la Guardia Civil por el bien de los baleares. La ciudadanía debería ser más consciente de la cantidad de mediocres ppolíticos que cobran sueldo público mensual a cambio de una gestión desastrosa. Adiós PP por varias legislaturas. Arruix hI_PP_òcrites!

user par de gemelas | Hace más de 9 años

El problema que hi veig jo en el partit del Govern és que confonen governar en un estat democràtic (encara q sigui amb majoria absoluta) amb creure que s'ho poden botar tot i que són impunes. És cert que la cosa està arribant molt lluny, però és q la caparrudesa del nostre president, ajuda i molt.

user Mussolet | Hace más de 9 años

El PP ha atentat contra la Educació d'aquesta comunitat com mai s'havia vist. Per la seva culpa els alumnes no aconsegueixen una estabilitat i qualitat com ha de ser. S'han passat mil pobles amb el professorat i l'alumnat. Amb un govern nou, net, étic i honrat, aquesta txusma pepera haurà d'explicar molts dels seus actes fastigosos que freguen la il·legalitat i abusos en tota regla. Peperonis, pagareu sa compta amb sa justicia i ciutadania ben cara que heu fet, tard o d'hora.

user Super | Hace más de 9 años

El TIL i que és això?

user Tivasdan | Hace más de 9 años

Aquesta sra. havia d'haver estat cessada a l'hora que ho fou na Camps, n'Estarellas o en Deyà. En totes aquestes ocasions hauria d'haver botit i també n'Isern. Encara ara no sé que hi fan tots dos a la Conselleria.

user En Educación, se ha lucido el PP | Hace más de 9 años

Lo que no puede ser es que a cualquier personajillo, como esta tal Cerdà, se le suba a la cabeza el poder político y pretendan hacer lo que les pase por ahí.