user colom | Hace más de 9 años

Al respecte d'aquest article he vist al Facebook un munt de fotos de l'acte. A totes veig que la señora ANA AGUILÓ GARCIAS presimeix de la seva inestimable inteligència vora el Sr. Martí March, el Sr. Llorenç Huguet, etc... estic contentissim de veure que la futura consellera d'Educació del Sr. Bauzá se mou perfectament dins els ambits de la nostra cultura. Per cert el vestit de pell negre me sona a masoquisme.

user La Verdad Oculta | Hace más de 9 años

Wikipedia, UIB: la primera universidad de Baleares fue fundada por Fernando II de ARAGON en Palma en el año 1482. Se aprende mucho en la Wikipedia, a pesar de tantos intentos por borrar la Historia.

user pura plaga | Hace más de 9 años

Una universidad plagada de catalanes y sus secuaces miserables.

user censura anti-balear y pro-catalana | Hace más de 9 años

Ya ha pasado el censor catalán a borrar verdades.

user UIB | Hace más de 9 años

La UIB està plena de 'professorat' sense ser doctor o titular que només cerca cobrar subvencions de la CAIB. Molta mediocritat de professorat sense mèrit, sinó per amiguisme. És un XIRINGUITO de progres desenfeinats.

user vendidos y traidores por todo | Hace más de 9 años

Tanto lacito aragonés y tanta estelada y NO sabéis ni la verdadera Historia de nuestra tierra, so panda de catalanizados. Vendidos.

user Origami | Hace más de 9 años

Franco no volia que a Balears tengués universitat, perque despreciava els ciutadàns de les nostres illes i també, perque tenia por de que el coneixement de la nostra Història i identitat, pugués fer-nos tornar "tan revolucionaris com els catalàns". Als nostàlgics del Franquisme els ha sorgit un altre motiu per voler desmsntellar ls UI B:Molts fills de treballadors son més inteligents que els "pijos" i es treuen les seves carreres amb bones notes, mentres que els "niños bien" o sigui, els seus fills, no els queda altra per tenir un títol que estudiar a una univetsitat privada per aprovar i pagar una fortuna.

user Origami | Hace más de 9 años

La màxima autoritat en matèris educatva a la nostra comunitat, és la UIB i també la UNED, però el Govern ha ningunetjat aqueixes dúes institucións, i han polititzat el món de la docència amb una politica partidista, dolenta i antiquada.

user UIBadas i altres catalanades | Hace más de 9 años

Qüestió des Trivial: ¿A quin lloc des món n'hi ha més catalans després de Catalunya? a) Andorra, b) Vall d'Arán, c) UIB. Sa correcta és sa C.

user UIB abarrotadita de catalanes | Hace más de 9 años

¿Puentes como los que tiene construidos con Catalunya para nuestra invasión y sometimiento cultural anti-balear? ¿Puentes cuando se niegan a fortalecer el sistema público con idiomas? ¿Puentes cuando firman catalanadas con el PSIB y la OCB para super catalanizar a las Baleares? Que se vayan a Catalunya con todos los catalanes.