user Miguel | Hace más de 9 años

El problema són les retallades brutals del pp en beques, llibres de text, menjadors, no cubrir les baixes etc..., ara bé vull afegir una cosa: esper que els sindicats, amb els quals confio plenament, no caiguin en la trampa d'acceptar un pacte amb el dimoni a pocs mesos de les eleccions que no passi per la retirada del til, ja que la millora de les condicions laborals, igual que la baixada d'impostos ho vol fer el pp per tornar enganar la ciutadania per guanyar les eleccions, i automàticament en haver guanyat tornaran a fer retallades brutals, nova pujada d'impostos, i nou empitjorament de les condicions laborals tant dels docents com de tots els funcionaris i treballadors honrats, tal com vàren fer l'altra vegada. No es pot pactar amb el dimoni perquè la seva natura és enganar i fer el mal.

user A mili | Hace más de 9 años

La educació la estàn destrossant , professors i sindicats que volen impossar, com ha passat fins fa uns anys, una dictadura catalanista a ses escoles, que no admeten altre llengua que es català. Gent que no se ha volgut actualitzar en sa nova directriu d, es govern balear. Individus que polititzen ses escoles i adoctrinen els alumnes. Catalanistes radicals que " contra viento y marea " no admeten es castellà i s, anglés com altres llengues vehiculars a ses escoles. Aquets radicals son es que estàn destrossant s, educació.

user MARIA RIERA | Hace más de 9 años

Como tienen verguenza de llamar educacion , con todo lo que estan haciendo.... NI TAN SOLO SABEN LA NORMATIVA VIGENTE Y MENOS INTERPRETARLA.., TIENE MENOS CEREBRO QUE UN MELON DE SAN JOAN.

user acojonados | Hace más de 9 años

Hay tanta crispacion en educacion, que uno ya le viene de vuelta..solo piensa en como salir de esta pelicula de terror.

user Mili | Hace más de 9 años

És l'estratègia de tenir tothom atemorit i submís. L'actitud dictatorial i castrense (és fill de militar) d'en Bauzá està destrossant l'educació

user Pixo | Hace más de 9 años

Qualcú és capaç de trobar cap relació entre la intel·ligència i la cultura, aquesta Conselleria d'EDUCACIÓ, CULTUTRA I UNIVERSITATS i una venedora de pisos?

user Que cosas mas raras | Hace más de 9 años

Lo correcto en una democracia, negociar con los sindicatos. ¿Donde está la noticia?

user representan lo contrrio | Hace más de 9 años

"Educación" que nombre tan ridículo en los tiempos que corren cuando representan justamente TODO lo contrario !! Estos no tienen ni la menor idea de que es eso, y hace rato largo que no la tienen.

user POBRE EDUCACION | Hace más de 9 años

LA CONSELLERA NO TIENE REMEDIO, NO HAY CONTROL ES ESTA CABEZA MELENADA.

user Idò | Hace más de 9 años

Es incontable el número de cesados, jubilados y dimisionarios de esa Conselleria mal llamada de "Educación", "Cultura" y "Universidades". Que a nadie extrañe que en cualquier momento los políticos/as y sus "asesores/as" de "confianza" dimitan y reine, NO la anarquía, sino la anisada y absoluta normalidad.