user pep | Hace más de 9 años

Fora catalanistes de ses institucions publiques. A ses balears, llengo balear i espanyol. Arruix catalanistes !!

user la maneta per avall,esper | Hace más de 9 años

quina rábia tennen al pòble catalá els comentaristes d`avui..per molta gent D`AQUI, fan oi,( l`odi, fomenta mes odi ),i molts nascuts aquí ,TENNIM PRÒU CONEXEMENT PER NO DIR ADJECTIUS CALIFICATIUS als anti-catalans,només ens fan llástima.¿tennen miralls a casèva? ridiculs.

user tom | Hace más de 9 años

PP:: catalanofòbia

user catalans, arrux!! | Hace más de 9 años

Quant el cel besa la mar, Allà enmig de ses onades, Unes illes encantades, Dins s’aigo pareixen surar. A elles jo vull cantar, Amb sa llengo mallorquina, Que xarrava sa padrina, I mun pare m’ensenyà. No m’agrada de xerrar amb paraules que no entenc, Si sa salada ens fa contents, es bolero vull ballar. Menorca vull estimar, i Eivissa i Formentera, i a Mallorca i a Cabrera A n’aquest poble vull glossar. Quina llastima seria oblidar com es rallar i canviasem es xerrar, jo crec que me moriria. Ja sé que tot es correcte en això des "vull canviar" i an es meus fills vull ensenyar sa nostre llengo,sa llengo Balear. No m’agrada de xerrar amb paraules que no entenc, Si sa salada ens fa contents, es bolero vull ballar. Menorca vull estimar, i Eivissa i Formentera, i a Mallorca i a Cabrera A n’aquest poble vull glossar.

user catalans malsofrits | Hace más de 9 años

Tant de lio per un canal que no ve ningú i que només serveix per donar feina als catalans fracasats que varen fugir de sa seva terra islàmica.

user Tokyo | Hace más de 9 años

No sé lo que harán los demás, pero a mí todos los catalanes me caen mal y si de mi dependiera no habría les cobraría el doble de impuestos por vivir en Baleares. Y por entrar un millón de euros. Para salir, gratis.

user Rucs | Hace más de 9 años

¿y a vuestro amigo Josep Anglada? es catalán ¿también le odiáis?

user Angelcaído | Hace más de 9 años

Muy mal el Govern como responsable político eso es como meter al lobo a cuidar ovejas.

user Paco | Hace más de 9 años

Todos los catalanes hacen lo mismo, por delante dicen una cosa y al girarse el ADN que llevan dentro les obliga a mentir y destrozar. No hay pueblo más perjudicial para la concordia que el pueblo catalán.

user Newton | Hace más de 9 años

Jo som Llicenciat en Fisica i puc dir a aquest Joan Gelabert que no pot aplicar cap mètode científic perque sa Filologia no és cap ciència ni ho serà mai. A quina universitat ha anat aquest homo per dir aixó?