Pep Pep | Hace más de 2 años

@Juan, vostè perdoni el oblit, la meva enhorabona per el que diu, que aquí hem de parlar el mallorquí, i curiosament ho fa vostè de maravella. 54 paraules que ha posat defensant el malloquí i son totes en castellà. Lo seu es de traca i mocador

Pep Pep | Hace más de 2 años

@Juan, no cobro la pensió mínima senzillament perque he cotitzat per cobrar la màxima, i son les xifres que he dit, si voste no arriba ni a la m´ñinima esx que no ha cotitzat, i encara així podrà cobrar la no contributiva si compleix els requisits, i pel que fa a la seva categoria increible de folóleg, si es refereix al mantra de que la primera catalana es la de Pompeu Fabra, cerqui Llorenç Cendrós, pero si vol apostarem i li dono avanetange 10 a 1 la xifra que pugui pagar, davant notari, perque els gonellum no es gaire de fiar, que no trobarà una sola instituciño académica, en aquest cas qualsevol Facultat de Filología de qualsevol lloc del mon, i també la RAE, si la academia de la llengua que sigui capaç de signar-li un document diguent que el valencià, (al que es varen refereir els més prestigiosos académica, per cert tots castellans, que el valencia, ben igual que el mallorquí (i pot ficar els altres idiomes de les illes) segons vosté deven esser la part del mon que amb menys terriotri i gent es parlen mes llengues diferentes, es faci un favor a voste mateix, te dues solucion o tornar a l'escola o seguir fent el ridícul al parlar del que no sap. Per cert ta,mbé cuidi la seva educació, algo que s'ensenya a casa, perque el tuteig amb qui no coneix, a.D.g. per ell (en aquest cas jo), es demostyratiu d'una pésima educació. Revisi com s'ha d'actuar amb cortesia i decucació.

user Juan | Hace más de 2 años

PepSe nota que tu no cobras esas pensiones minimas, ni te las mereces por bocas, además de hacernos creer que el Mallorquin, Valenciano son dialectos del catalan, lea un poco de historia y empapese de que el Mallorquin es mucho más antiguo que "su" querido catalan y si es posible aqui hablemos en MALLORQUIN

user NormaDin | Hace más de 2 años

El castillo es medieval, por lo que en su proximidad es lógico que aparezca un muro también medieval, vestigio de una construcción de la época, enterrada durante varios siglos. Sobre la importancia del hallazgo, yo diría que más bien discreta. Pero, en fin, a poco que alguien se esfuerce, seguro que logra magnificarlo.

Pep Pep | Hace más de 2 años

@Quéveo Untravox, per cert com a filóleg es encara molt més ignorant, aquí no es parla espanyol perque com a nom d'una llengua es inexistent, el que vosté diu es llengua castellana, en tolt cas es podria aplicar el nom d'espanyol a totes les llengues que es parlen al territori del pais, i son moltes, vosté just en destroça una afortunadament, serien el euskera, el gallac, el bable, el aranés i el català amb tots els seus dialectes com el valenci´` el mallorqui el menorqui el eivissenc i el formenterer, i si no li basta afegesqui el català que es parla a Catalunya nord i a El Alguer. Si vol parlar de temes academics que saben els nins que acaben primaria torni a l'escola, perque lo seu es trabucadura e ignorància, que dona com a resultat odi. Doncs tampoc ha tengut sort perque aquí seguirem parlant la nostra llengua própia i oficial. Repetieixo igual seria més feñiç a un altre terra d'on segurament va venir

user guaita | Hace más de 2 años

!!!EN EPOCA DE CRISIS Y RUINA Y ELLOS GASTANDO MILLONES DE EUROS EN DESENTERRAR PIEDRAS!! MENUDOS SINVERGUENZAS!!!

user Lineas | Hace más de 2 años

PleusureQué comentario más ocurrente, jajajaja, gracias por hacerme sonreír. Aunque por desgracia tienes toda la razón, viendo lo visto.

Pep Pep | Hace más de 2 años

@Carmen Barceló, està molt desinformada, o vol crear crispació, no ho se però es ben bon d'averiguar la mentida o l'ignorància del que diu de la pensió de jubilació. Actualment la pensió de jubilacio contributiva es de 677,40 euros si no ets casat i amb conyuige a cárrec es de 835,80 euros. Que tal si abans de equivocar-se s'informa be. I no hem surti amb les pensions més baixes, sap perque? doncs perque no son pensions contributives, sap que vol dir aixcó? segur que no. Doncs ho cerqui. Que haurien d'esser més grosses si, pero van en funció del que s'ha cotitzat, ara seguesquin els treballadors acceptant sous de mil i pocs euros per 10 hores de feina de les que just es cotitzen quatre, i la culpa no es just del govern sino d'alguns misserables explotadors que a més s'anomenen empresaris.

user Joanot Colom | Hace más de 2 años

PleusureTienes alergia al catalán o qué? Será por lugares en el mundo y vienes a parar a uno de los pocos sitios donde se habla... ya es mala suerte!

S&S S&S | Hace más de 2 años

Que enseñen la josya, osye !