user Feliz2021 | Hace más de 2 años

No hace falta ninguna estadística de comentaristas y de puntuaciones para ver que la mayoría es a favor de los sanitarios y contra la IMPOSICIÓN del catalán. Si el poder radica en el pueblo, al menos cada 4 años, es de suponer que los próximos políticos hagan lo que el pueblo espera de ellos. Basta de catalánizar las Islas. VIVA LAS BALEARES, SU HISTORIA, SUS COSTUMBRES Y LOS QUE DEFENDEMOS SUS "LLENGOS".

Un forastero del norte Un forastero del norte | Hace más de 2 años

igual es la misma medico que le dijo a mi suegra que su problema es que estaba gorda en 6 partes (a todo esto 0 analíticas) y la muy sinvergüenza le suelta picadas de que si buscaba una paga... 6 meses después muerta por linfoma. Si estuviese en una empresa privada no tendría valor para contestarle así a ningún cliente. El problema es el apoltronamiento del funcionariado. que se creen que la plaza que tienen les pertenece incondicionalmente, de ahi vienen el resto de historias

user Occità | Hace más de 2 años

LluísLletgint molts des comentaris anteriors, que exhibeixen un supremacisme català carregat d'odi contra es mallorquins i sa llengua que xerram de fa vuit segles, queda clar que no podem afluixar: hem de xerrar sempre en mallorquí, com ho han fet es nostros antepassats, i no hem de fer cap concessió ni una a tots aquests 'pijos' catalanistes tan moderns que mos volen fer catalans, els cuals han pogut estudiar a universistats catalalanes, i llavors s'han apoderat de sa nostra U.I.B. ES NOSTRES NETS MALLORQUINS MAI MES XERRARAN COM ES NOSTRES PADRINS. ( La canaia dels catalans sempre parlaràn com els seus avis ). Sa pena de tot això, serà que gràcies a aquests grans adoctrinadors, supremacistes invasors i traïdors, faran desaparèixer sa nostra forma de xerrar i es nostre preciós dialecte mallorquí, imposant per sa força es seu dialecte invasor i destructor, arrasant amb es nostre dialecte, cultura i manera de viure, és a dir, el que no van aconseguir 40 anys de dur franquisme repressor feixista, ho aconseguiran aquests adoctrinadors supremacistes repressors feixistes, felons i traïdors. Vergonya cavallers, vergonya.

Oscar Oscar | Hace más de 2 años

Creo que Spielberg ya se ha puesto en contacto con la señora para llevar al cine este interesantísimo tema.

user Pep | Hace más de 2 años

La gent encare no es conscient de la gran sort que tenim de tenir sanitat publica.Quan desaparegui -ates l'alt nivell d'endeutament que tenim i tota la gent a la que tenim que mantenir- l'anyorarem i temes com el de la noticia ens faran empagueir.

user Lluís | Hace más de 2 años

Joan petit quan balla= Juan Pequeño cuando baila Hi ha una diferència substancial entre es teu cas i aquesta dona: Tu vares poder parlar en castellà. Aquesta dona no va poder parlar en mallorquí. Tu exigies que es funcionari també parlàs en castellà. Aquesta dona no exigia que s'infermera també parlàs en mallorquí. Hi veus sa diferència o encara no?

user Anonimus | Hace más de 2 años

@Angelcaído. Vamos a ver, por esta regla de tres, basta de decir que el castellano y el español son la misma cosa.

user Lluís | Hace más de 2 años

jmpEs Govern balear compleix sa legislació i usa es català estàndar, ben igual que es Govern espanyols i es governs de ses comunitats castellanoparlants usen es castellà estàndar. Es català té dialectes i es castellà també, i tan respectables i dignes són uns com ets altres. Per tant, mostren sa filassa aquells que diuen defensar a les totes es dialectes de sa llengua catalana però ignoren es de sa castellana, i a damunt volen defensar es mallorquí en castellà estàndar, com vostè mateix. Estic dispost a debatre sobre es català estàndar i es dialectes amb qualsevol persona que defensi de veres aquesta llengua i aquests dialectes, no amb farsants espanyolistes que volen vendre figues per llanternes. Amb espanyolistes només s'ha de debatre d'espanyolisme, i amb catalanistes o mallorquinistes podren debatre sobre sa llengua catalana i es dialectes, però sense mesclar ous amb caragols. No crec que parlar de "pijos espanyolistes" s'hagi de considerar un insult. Es "pijos" se consideren "pijos" ells mateixos, no ho veuen com un insult. I ets espanyolistes tampoc haurien d'estar empegueïts d'esser-ho, ben igual que es catalanistes se declaren catalanistes obertament i fora manies. Me cregui que no vull insultar ningú; aquí es qui insulten són sempre espanyolistes: h fan amb paraules gruixades, amb supremacisme i amb escrits carregats d'odi. I n'hi ha que ho fan amb diversos noms d'usuari, per duplicat, triplicat o quadruplicat!

Cesc Cesc | Hace más de 2 años

No me creo una sola palabra de la denunciante.

Tomeu Xisca | Hace más de 2 años

Más de lo mismo, pero la realidad es que los carteles en Baleares están SOLO en catalán, excepto algunos que están en Árabe también. Supremacismo???? Cada cual que piense lo que quiera, la realidad es esta