user Feliz2021 | Hace 23 días

Resumen: Victoria aplastante a favor de los sanitarios y en contra del catalanismo. Los números son explícitos y demuestran que una minoría nos IMPONE una lengua y una forma de actuar no habitual de los habitantes de estas islas con un poco de educación.

user Lluís | Hace 30 días

AnticafresCreus que es nivell des fòrum ès elevat? Si no estàs d'acord amb es meus comentaris o consideres que estan poc argumentats, per què no has piulat fins ara?

user Lluís | Hace 30 días

IsleñoVal més que no diguis res pus, creu-me.

user Anticafres | Hace un mes

LluísSi el nivel de este foro es ínfimo tú eres el mejor embajador porque no callas 😂

user Isleño | Hace un mes

LluísA tu te dic lo mateix que an "No n'hi ha", si és que no ho has llegit abans...

user Lluís | Hace un mes

Ivan 841) Ses eleccions no se guanyen en aquest fòrum sinó a ses urnes. 2) Es nivell des comentaris en aquest fòrum (i en general a tots es fòrums d'Internet) ès ínfim, demostra una ignorància supina general i, per tant, sa valoració que se'n faci no té gens de valor. 3) En aquest fòrum, qui parlau de "països catalans" sempre seguit sou ets espanyolistes. Són sa vostra obsessió, es vostro dimoni particular. Jo no n'he parlat a cap comentari (tots estan publicats i ho pots comprovar).

user Lluís | Hace un mes

NormaDinNi tu mateix entens es comentari que has amollat!

user Lluís | Hace un mes

IsleñoAra que t'hem aglapit no vulguis anar de bon al·lot ni facis es despistat. Vols que parlem per telèfon? Te propòs una altra cosa: que mos vegem personalment. Estaré encantat de dir-te a la cara que éts un estafador, un farsant i un mentider; i que no tens sentit des ridícul. No me faltarà coratge per dir-t'ho! També queda clar que te falta autoestima si t'has d'alabar tu mateix en públic, usant una doble personalitat (com a mínim). Si es teus ingressos econòmics són tan "legals" com sa teva actuació en es fòrum, ja pots anar contractant un missèr especialista en matèria fiscal. I tu parles de "lladres"? Veig que no t'agraden es nacionalismes... que no siguin es teu. Normal! Un naciionalisme n'exclou la resta. Ara dius que no hi ha conflicte lingüístic. Aquesta sí que ès bona! Idò a que ve tant d'activisme espanyolista dins es fòrum? T'has dedicat a copiar i aferrar propaganda espanyolista i ara vols anar de bon al·lot "tolerant" que "no cerca conflictes on no n'hi ha". Qui t'ha vist i qui te veu! Si ara vas tan coc-piu ès per una raó: perque t'hem aglapit i has quedat en ridícul. Ha costat, però fa s'efecte que t'ha caigut sa cara de vergonya.

5210455 Ivan 84 | Hace un mes

LluísLluís aquí el único que hace el ridículo es Usted. Fijate en la valoraciones de los comentarios. Un saludo y espero que usted sea feliz con los falsos países Catalanes o de Ikea.

user NormaDin | Hace un mes

La gestapo de la Barmengol ha venido y todo el mundo sabe cómo ha sido. En algún momento del futuro habrá que dejar a los separatistas sin pasaporte. Luisito, tendrás que agenciarte uno en las Islas Caimán. Las que a ti te gustan.