user Feliz2021 | Hace más de 2 años

SisetNo se conocieron en el barhat. Ya están las dimisiones o ceses?

Som i serem Siset | Hace más de 2 años

Vaja dos partits caspposos, són iguals.. vox és un pp amb dos gintònics

user Ciudadano que | Hace más de 2 años

F. CollEntonces, aplícate el cuento!!!

Angelcaído Angelcaído | Hace más de 2 años

juN rod¿De verdad te crees lo que dices?

user juN rod | Hace más de 2 años

es gracioso que éstos dos partidos celebren la diada de Mallorca cuando son los que mas daño hacen a estas islas

Angelcaído Angelcaído | Hace más de 2 años

ESCLARAMUNDALo esperpéntico es hablar de derechos cuando vendéis los nuestros a los catalanes. (substitucion del MALLORQUIN POR EL CATALAN DE 1920) Vaya defensores de lo nostro....

user Tomeu | Hace más de 2 años

Sembla que tot el que ve de l'esquerra està bé i tot el que ve de la dreta està malament. Jo defens la Diada del 12 de setembre. Sempre em semblarà millor recordar els privilegis i franqueses del Reine de Mallorca amb manifestacions de la nostra cultura com la Vela Llatina, el Tir de Fona o les curses de Trotons, que no el bany de sang den Jaume I.

MarBosch MarBosch | Hace más de 2 años

Històricament la gent cel·lebrava la Festa de l'Estandart, de fet és una de les més antigues d'Europa, i ho feia el 31 de desembre (abans que arribés això de la nitvella i altres cel·lebracions anglosaxones...), però fou suprimida en temps la II República i tornà aperèixer en temps del franquime, però per recordar la "incorporació" de Mallorca a España. Fixau-vos és important que fins i tot la copiaren al Regne de València. La diada de Mallorca era, és i serà sempre el 31-D, de fet és la festa on SÍ hi va la gent.

user ESCLARAMUNDA | Hace más de 2 años

I els de VOX que ho han fet xerrant en castellà? Perquè no se si saben que la diada reivindica els nostres drtets forals, llengua i cultura. Són tan incronguents que arriben a ser esperpèntics, no entenc que els del PP no vegin que les suposa posar-se al seu costat.

user Occità | Hace más de 2 años

REINE DE MALLORCA. Sospitós, els catalanistes sempre eviten xerrar del reine de Mallorca, sa seva autèntica història i sa seva exterminació per part dels catalans. Es mallorquins podem fardar de ser es primers i MES nacionalistes e independentistes que ningú, durant 77 anys vàrem ser una petita gran nació i reine de Mallorca. Tenim es nostre propi día de l’independència, el 12 de septembre de 1.272, quan es nostre rei de Mallorca Jaume II va firmar sa carta de ses Franqueses escrita amb llengua occitana, per sa cual es constituia es reine de Mallorca, segons es testament del conqueridor Jaume I, però els seus hereus fexistes i bèsties tarades catalanistes mai aceptaren sa nostrta independènica que ells ara tant reclamen i mai volgueren per Mallorca, i no aturaren de oprimirnos fins destruir sa nostra petita gran nació. Tenim es millor divulgador de sa nostra llengua occitana, cultura i sapiència mallorquina e internacional conegut arreu del món, es gran Beat Ramón Llull, escriptor, filòsof, místic, teòleg, professor i missioner mallorquí del segle XIII. És conegut per sa seva extensa obra escrita, redactada en occità, llatí i àrab. Desde el 30 de desembre de 1.285 honrram es nostres màrtirs Cabrit i Bassa, defensors de ses nostres llibertats i sa nostra raça, donant sa vida per sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca, morint empalats i abrassats com a Cabrits per ses brasses de unes bèsties tarades catalanes feixistes opressores que mai han volgut sa nostra independència. "Sa història de nostra raça tingué aquí dalt gonfanoners de lleialtat: Cabrit i Bassa, en heroisme i fe es primers, ara en glòria que mai passa postren ses palmes i llore A lo millor es que tenen por de haber de explicar sa història del Castell d’Alaró, ja que el rei Alfons III el Franc de sa corona d'Aragó, va fer cremar empalats com a cabrits a ses brasses es generals mallorquins cabrit i bassa enmig de sa plaça del poble d’Alaró, que defensaven es nostres drets i sa indepedència del reine de Mallorca davant sa repressió i opressió catalana, i tot això per ser idependentistes del reine de Mallorca front sa repressió i opressió catalana. això és memoria històrica.