user Angelcaído | Hace más de 9 años

Y hazte un favor deja de ponerte en evidencia.Saludos

user Angelcaído | Hace más de 9 años

@ Pishhhhaaa. Yo no miento los alumnos Baleares están dotados con 800€ por encima de la media nacional:La inversión en educación pública en Balears es de 7.233 euros por alumno, lo que la sitúa como la séptima comunidad que más gasta, 800 euros por encima de la media, según el Instituto de Política Familiar de Baleares (IPFB) que critica que dicho gasto no se refleje en resultados. FUENTE:http://ultimahora.es/mallorca/noticias/local/2013/91530/balears-septima-inversion-educacion-publica-233-por-alumno.html

user Angelcaído | Hace más de 9 años

¿La FAPA pertenece a la Assamblea ?

user Juliol, Agost i part de Setembre | Hace más de 9 años

Veritat que els docents de l'escola pública balears, cobren íntegrament el seu sou de Juliol, el d'Agost i part del de Setembre, sense donar cap clase i sense assistir al centre educatiu en 50 diez d'estiu seguits? ....... Ah!!!! ...... Que això no es retalla?..... Ah!

user GRAN VERDAD | Hace más de 9 años

VOTAR A LA IZQUIERDA ES VOTAR A LOS CATALANES.

user Collonut | Hace más de 9 años

La gente se va a la concertada por culpa de los VERDES !!!!!! La demagogia de esta secta, FAPA, es brutal.

user Undetants | Hace más de 9 años

Herència rebuda del PP que encara estam pagant: CAS CARDONA=Rasputín = Casa Alfredo = Cas PALMAARENA = Metro Submarí CABRE = Cas BONSAI = Cas INESTUR = Cas ANDRATX = Cas SCALA = Cas BITEL = Cas TURISME JOVE = Cas METALUMBA= Cas FUNERARIA = Cas MUPI = Cas TÚNEL =Conseller Company de sarau a Cabrera=Cas Radio Calvià = Cas Alemany= Autopistes d'Eivissa= Palau de Congressos...

user Pixo | Hace más de 9 años

Pressupost d'Educació a Balears: 2'9%. Mitjana espanyola: 3'2%. Deixa de emntir, Angelcaído

user Maria | Hace más de 9 años

En primer lloc, convé dir que les millors notes de Selectivitat han estat per alumnes de centres públics que varen patir les vagues, excepte dues alumnes de Madre Alberta. És més: la mitjana més alta de Selectivitat de Balears l'ha treta l'IES de Marratxí. Així que les conseqüències no s'han notat i diu molt de la qualitat de l'educació pública en comparació a la privada, tot i tenir els alumnes amb més problemes.Tanta indignació per perdre un dia de classe quan la meva filla de 7 anys, que va a un grup de 28 alumnes (i alguns de necessitats educatives especials), va estar 10 dies sense mestra per una baixa que no es va cobrir. És que la meva filla no té dret també a l'educació i multiplicat per deu?

user Pixedis | Hace más de 9 años

Convé recordar que el sistema educatiu espanyol, segons l'informe PISA, és dels tres més igualitaris d'Europa, encara que els resultats globals siguin mitjans-baixos. Això vol dir que els alumnes tenien més o manco les mateixes oportunitats d'assolir estudis superiors independentment del seu origen socioeconòmic. I això és un mèrit que no se sol valorar i que ara es perdrà: amb classes de 30 alumnes, substitucions de professors de baixa al cap de 15 dies, sense professors de suport, sense desdoblaments, etc. no es pot aprendre anglès, ni castellà, ni res. I l'educació és el futur i la prosperitat d'un país. Si en comptes d'AVEs, aeroports, Palma Arenas i Palaus de Congressos inútils haguessin invertit en educació, ara p'entura tendríem una Formació Professional com l'alemanya i una indústria solvent.