user Sa Calobra | Hace más de 9 años

Para MARISTEL.LA. Efectivamente, no vivo en Esporles ni sé de su problemática. Simplemente, por casualidad, el otro día cené con gente de ahí y, entre café y café, hablando de lo divino y lo humano, su opinión de la señora Torres no era tan mala. Simplemente trataba de contrastar lo que me contaron con lo que leo. Sí me choca que, siendo tan buen batle el sr. Ensenyat, tenga como regidora y directora de escuela a alguien de quien aquí se habla tan mal (incluso mala vecina me dices). Nada más.

user Tòfol | Hace más de 9 años

Totalment d´acord amb s´esporlerina, s´esporlerí de potada i na maristel.la, la pitjor época de l´escola d´Esporles. Anyorem els anys daurats amb Na Marisé en Pep i en Bernat, sense cap dubte el millor equip directiu que hagui tingut mai aquest centre. Per favor, que tornin tots tres i posin un poc de serietat i feina que ja és ben hora

user Maristel.la | Hace más de 9 años

A Sa Calobra, a on vius tu?, a Esporles segur que no...ja que de a ser aixi no faries segons quines preguntes, bona regidora?...pesima!, bona directora?...pitjor!, bona veïna?...fatal!, o el que vols es que tornin a governar els blaveros?, per favor!

user Sa Calobra | Hace más de 9 años

¿Donde se dice que el sustituto vaya a ser Xisca Torres? Y, por otra parte, ¿que tendría de malo? ¿Acaso no es una buena regidora?

user marjal | Hace más de 9 años

"A Marjal": per al Sr. Ensenyat es tractaria d'una reelecció, emperó d'una elecció per a tots els altres candidats. Com són més nombrosos, s'hauria de parlar doncs de "elecció" o, també, "de la seva reelecció". No és gaire greu i, només d'un debat sobre paraules.

user raixa | Hace más de 9 años

Un batle moderne i guay, que anuncia la seva decisió per "Facebook". Un signe dels temps.

user Ramonell | Hace más de 9 años

MIQUEL, presenta'at a ses primàries de MÉS, com a candidat al Govern.

user a marjal | Hace más de 9 años

No és tan mal d'entendre. Ell, personalment, ja ha estat elegit i se presentaria per a la seva reelecció. ¿¿??

user Gadellot | Hace más de 9 años

Uno de los pocos políticos que considero honrado y responsable decide no volver a presentarse...Miquel, em sap greu no haver-te votat mai, ara mateix ho faria, sense cap dubte.

user Campdedalt | Hace más de 9 años

Per favor, per favoret, na Xisca Torres(a) "inutil" NO!...feriem un favor a sa dreta casposa, inmobilista, curta, vaga i interesada que tenim a Esporles!...per molt "informatitzada i ajardinada " que estigui...