user Setet per siset | Hace más de 3 años

Siset hauríem de fer un llibre que replegui tota sa història de Mallorca. Possiblement som sa societat europea que menys coneix sa seva història ja que a ses nostres escoles es consellers d'educació de Catalunya i Balears que tenen es socialsnacionalistes, catalanitzen els alumnes balears, jo pens que haurien de mallorquinitzar MES a veure si aprenen MES sa història de sa Mallorca oprimida i reprimida durant 400 anys per ses forces d’ocupació mercenàries del nacional catòlicisme feixista català repressores del drets i llibertats de sa petita gran nació mallorquina del reine de Mallorca, i defensar es drets dels mallorquins devant ses tuteles i culturització catalana impossada desde Barcelona per es falsos nacionalistes catalans mallorquins venuts per quatre calers a sa causa invesora cultural catalana que vol fer desapereixer sa nostra gran cultura mallorquina.

user HASTA LAS NARICES.... | Hace más de 3 años

!!QUEREMOS SABER LA LISTA DE LOS VACUNAJETAS!!! DIMISION YA!!!

user Molesta | Hace más de 3 años

En los tiempos que corren y con la que esta cayendo, creo que no estamos para perder tiempo y dinero, en cosas que nunca se habían celebrado, en fin, hay que reconocer que la izquierda para organizar fiestas, gana por goleada a la derecha.

user Risk | Hace más de 3 años

Incultura directament proporcional a manipulació. Així mos volen incults i agenollats.

user Jaume III coll teiat per els catalans | Hace más de 3 años

Es nacionalismes extremistes tenen sa mala costum de moura sa merda del seus suposats opressors, i de negar, tapar i trasgiversar sa seva pròpia merda, i quan sa merda sa mou fa molta pudor i s’escampa. Es nacionalistes catalans a Mallorca i amb es mallorquins estàn plens de merda fins adalt del coll, i negan i tapan 400 d’anys de repressió, opressió e impossció cultural i lingüística a sa nostra terra. Sa seva història passa del bò de Jaume I al terrorífic Felip V, i no conten res del que va pasar durant 400 anys, fent a veure que el camí de sa conquesta i repoblació del reine de Mallorca va ser una camí de flors i violes de germanó i amor, i res MES enfora de sa realitat. Va ser un camí de repressió e impossició histórica i cultural feta damunt sa sang dels mallorquins. Tot aquest ocultament i negació de part de sa nostra història s’está fent amb es MES traidors i falsos independetistes catalans de Mallorca de la comunitat educativa de sa nova escola catalana verda adoctrinadora.

user Bar Ar Men Gol | Hace más de 3 años

Hoy les meterían una multa de 300 mil pelukas

user Historia y no propaganda | Hace más de 3 años

Celebrando un hecho de una época lejana, feudal, durísima, extrema, inhumana e injusta, de la que Mallorca salió bien mal parada, sin apenas población, que se solventó con la esclavitud. Si algo debería celebrarse en esta isla es la multiculturalidad, los verdaderos orígenes, que nada tienen que ver con los fachacatalanes!! La esclavitud se vivió durante unos tres siglos, durante la Edad Media. Primero fue esclavizada la población autóctona, la musulmana, sometida por las tropas del Rei en Jaume tras la conquista de Mallorca, pero después, cuando no fue suficiente, se traían esclavos de fuera... A diferencia de otros lugares, en Mallorca había esclavos en Ciutat y en la Part Forana, donde eran la mano de obra en el campo. La población judía contribuía de buena manera en este negocio. A lo largo de ese tiempo, búlgaros, rusos, griegos, tártaros, sardos, turcos, armenios, africanos y canarios... fueron pueblos sometidos a la esclavitud en nuestra isla. Salut!

user Siset | Hace más de 3 años

Hem de seguir amb el seu esperit i condeguir la república federativa dels països catalans

user Quina vergonya! | Hace más de 3 años

Ja esta bé de dir mentides! És vergonyós que hi hagi gonelles que se dediquin a girar tota la Història, falsificant els fets, mesclant passatges d'èpoques diferents i no donabt el braç a tòrcer, ratificant se en les seves mentides, nimés perque ens barallem entre noltros i que desaparesqui tot el nostre patrimoni cultural. A Alemanya, hi va haver in grup de neonazis que també se dedicaren a fer una Història falsa, però acabaren a la presó. I just de pensar que si 'aquests embullosos eren docents,, les mentides que deveren contar als alumnes i la ignorància i l'adictrinament en els que els devé sumir omple de pànic. Ara sabem, d'on durt la majoria d'ultres que fan desastres.

user Los Pecos | Hace más de 3 años

Bona cosa Ara amb es de podemos que voldran fer parella aquella situacio feudal amb la d'ara...