user Republicanets | Hace más de 3 años

Tomeu no siguis tan espabilat, jo no sé qui són es nicks asrael,foners 69, llorenso, no en acertes ni una, i no sé de quin escrit me xerres del 25 de juny, no som tan espabilat com tú, si vols res heu demanes i si en va be te contestaré amb molt de gust. Jo el que me fa vergonya es veure un relat català victimista per sa suposta repressió espanyola, treguent les vergonyes dels altres, quan els catalans tenen molta merda que amagar, sobretot a Mallorca i amb els mallorquins. Això me fa vergonya, la merda que tapan i oculten de 400 anys de repressió a Mallorca, i a les escoles calladets. També hem fa vergonya aquest fals republicanisme contra la monarquia espanyola, i la seva veneració a monarques genocides. Un vertader republicà no venera mai a estatues de monarques genocides, fan plorera i ofen els autèntics republicans.

user Juana | Hace más de 3 años

Y éstos de Vox cobran por decir estas chorradas? Ya están tardando en pedir la dimisión de alguien..

user Tomeu | Hace más de 3 años

¿Tú sens vergonya d'es genocidi musulmá?,baste letgi tot es teus comentaris relecionats en sos musulmans,emplees es nicks asrael,foners 69, llorenso si vols t'nen puc di d'altres,encare no mas contestat e ne meu escrit d'25-6-20,dijous,en relecio d'esbuca sa estatue d'sa teve reine,no es espenyole,tempoc no más contestat len releció d'esbuca es monolito d'sa Faxina,ti epuntes.

user Partitillecib@hotmail.com | Hace más de 3 años

No puede llevar ese nombre fuera ya

user Pep | Hace más de 3 años

Els que defensen a Joan Carles I en aquest moment (PPSOEC'SVOX), ens mostren el llautó a tots. Ja sabeu el que defensen: possible corrupció. Salut i república per tots! (mallorquina si fos possible)

user Cati | Hace más de 3 años

Sempre ha estat sa plaça de ses tortugues, lo de'n Juan Carlos és només una placa amb el nom, però mai no l'hem utilitzat... No cal discutir...

user Mark | Hace más de 3 años

Dentro de 9 meses alucinaremos de haber discutido sobre esto. La crisis ser brutal, y comeremos mascarillas, estatuas de Franco y letreros de calles.

user Pep | Hace más de 3 años

Sa lletra C duu molt de perill .Corona ...Covid ...Corrina ..Corrupció ...Carles ... buufff !!!

user Republicanets | Hace más de 3 años

Nacho, a l'ÈspaÑa borbònica les cultures i llengues minoritàries han subsistit a dia d'avui i estàn sempre protegides i promocionades per llei, mentres que a ses repúbliques Italianes i franceses, les llengues i cultures minoritàries com l'occitana, estàn prohibides, mortes i enterrades. Vergonya cavallers, vergonya.

user Palmesà | Hace más de 3 años

Si els de V🤮X s'oposen... Es la decisió correcte!