user Concís | Hace más de 3 años

Ja fa mil segles e les i les són una sucursal de Madrid. Canviar-ho requereix molta feina, esforç i determinació.

user Situs | Hace más de 3 años

Y a quién le importa ésto ?

user Margalida piza Llabrés | Hace más de 3 años

Està fet del PI te els dies contats i els pobles que governa te molt què desitjà!!!

user Partidos regionalistas | Hace más de 3 años

Los partidos regionalistas juegan con el ideario de ser bisagra y conseguir mejor tajada para la región que representan. Ese es el ideario, la realidad es que sus representantes ya se administran la tajada para mirar hacia otro lado.

user SantAntoni i el Dimoni | Hace más de 3 años

Com es pot fer, amb garanties democràtiques, un congrés on no es podrà debatre ni rebatre estatuts, ponències ni programes electorals de les diferents candidatures que es poden presentar, ses coses s'han de fer amb seny, poc a poc i amb bona lletra, amb transparència i naturalment el consens és el procés final, no el punt de partida. Començar bé és és camí de arribar sense trabucar. Fer-ho bé és mostrar als votants que si internament sa gestiona bé és possible governar millor a les institucions, no només tenir sa cadireta 4 anys més.

user Maria | Hace más de 3 años

Això son vuits i nous i cartes q no lliguen: Aquesta candidatura no hi ha per on agafar-la, Les contradiccions en política son mala consellera, i aquesta persona que ara presenta cadidatura ,havia anunciat que se retirava de tots els càrrecs del partit, vol dir q tan sols era una qüestio de poder intern?

user Xisco Mora Ton | Hace más de 3 años

Fijaros en el titular, ls noticia no es que el PI presente un nuevo líder, la noticia es que Melià deja ser el número dos. Ni la prensa da credibilidad a este chico que no deja de ser uno más de los antiguos de UM. El resto de la lista unos perdedores en sus respectivos municipios. A los datos electorales me remito. Resumiendo: el Pi, crónica de una muerte anunciada

user Toni | Hace más de 3 años

Colocado el peón en la posición adecuada... ahora solo queda moverlo a distancia y teatralizada la retirada para dar credibilidad a la actuación.

user pilotes que son de bones | Hace más de 3 años

Pero como es posible que no la gente no se de cuenta de que en este partido confluyen rezagados y adosados de otros partidos que lo único que quieren es subirse al carro del poder y vivir del cuento? Como va a representar esta gentuza a mallorca?

user Miquel Garcia | Hace más de 3 años

Resposta @biel, Idò si ser catalanista suposa tota la riquesa que això ha aportat a Catalunya mitjançant els pressuposts de l'estat espanyol, per contra de la misèria que ens aporten fins ara, jo voldria que encara fossin més catalanistas, independetistes o el que sigui perquè l'estat espanyol deixi d'invertir els nostres doblers, que generam amb molta suor a les illes balears, a altres comunitats autònomes que sempre són subsidiades. Però me sembla que no són ni catalaniestes, ni independentistes...