user Zasca | Hace más de 4 años

jo creare el PET, Partit Expropiador Total, expropiaré tota sa serra de tramuntana, la dinamitaré i abocaré totes ses pedres a la mar per fer ports esportius com si fos una fulla de serra a sa zona nord.

user rae | Hace más de 4 años

Las canteras han de tener un plan de reconversión que puede dar lugar a espacios naturales atractivos, como zonas húmedas..

user @ GUILLEM | Hace más de 4 años

Som no illuminat, es meus comentaris son antagonistes a n'es teus i no per aixo tenc interesos amb es negoci de sa cantera, lo maxim que tenc relacio es haverme fet una casa legalment ( cosa que dubt de moltes casetes que surten a sa foto) i aquestes casetes que se veuen tambe han empreat ciment i grava - ¿ o han empreat caca de vaca i palla com els Batussi, sa construccio ha de esser regulada i amb seny pero necesitam canteres, ¿ o le hem de dur amb vaixell? No deis Que en de consumir producte de proximitat? Si no haigues a mallorca un bon nivell economic, nl hi hauria gent amb cases a n"es camp a 2.kilometres des poble o primera vivenda, despres de tot aixo supos me queda s'opcio de que som un ignorant, a sa nostra Mallorca estimada si no penses com uns cuants " ments obertes", ets un ignorant o fatxa.

user Hamparo | Hace más de 4 años

Que avisen cuando encuentren el tapón de la isla, para hinchar la zodiac mas que nada. Y si salen seres con cuernos y oliendo a azufre que avisen al obispo también.

user **** *** | Hace más de 4 años

Molt ecertat ara dire me fa recorda a sa ultredrete,no saben fe une O en bun tasso.

user siset | Hace más de 4 años

jo crec que si ho encimentam tot, ja no hi haurà problemes amb els ecologistes aquests emprenyosos. Suposo que si no hi ha natura, tampoc hi haurà animals ni bitxos i per tant, virus. Així que podem seguir construint i feim una ciutat de tota l'illa per poder rebre 200 milions de turistes cada any. Els podrem anar a cercar per tot el món, inclús vendrà gent del Congo, Zambia i Zimbaue, els sortirà més rentable venir a un tot inclòs per 15 euros

user Toni2 | Hace más de 4 años

Concentració parcelaria. Tota finca agricola hauria de esser superior a 40 Ha. o 400.000 m2 o 55 quarteradas. Se li permetria construir vivenda, però també hauria de pagar a l'ajuntament mes de un milió de euros per anys. Si no pots pagar un milió de euros per any, no pots tenir vivenda an el camp.

user samoixanegre | Hace más de 4 años

Recuerdos tengo, de la cantera de Son Anglada, vecina de Establiments, ahi esta la promesa de los verdes, que hicieron en el Ayuntamiento de la Casa de Palma, nada menos que iban a repoblar el desastre que provocó la cantera, AHI ESTA ahi esta, y no es la puerta de alcala, La naturaleza, ha ido dejando crecer algunos que otros pinos, y lentamente la mentira politica se esta disipando, AHORA A PONERME ROJOS VIVA LOS VERDES, AUNQUE BIEN PAGADOS. VERDES

user Guillem | Hace más de 4 años

Per la quantitat de comentaris d'aquest article que ens volen fer creure que podem continuar contaminant, construint i consumint territori, tranquil·lament i sense límits com fins ara, la qüestió es preocupant. Vull pensar que els comentaristes defensors de l’activitat destructora del poc territori natural que ens queda a Mallorca, és gent interessada directament amb el negoci. Si no és així, com a societat insostenible que som, estem molt afectats de gent amb una tremenda ignorància, que ens pot impedir transitar cap a un model social més sostenible i ens aboca al col·lapse.

user Tolo | Hace más de 4 años

Espero que quienes critican la explotación de esta cantera, vivan en tipis, casas de madera o cuevas para ser consecuentes con sus ideas, dar ejemplo y no consumir cemento ni áridos.