user Jaume | Hace más de 4 años

Impresionante la gran humanidad que se puede ver. Realmente soys un reflejo de la sociedad actual. Verguenza tendriais que tener.

user @yo | Hace más de 4 años

La realidad se impondra seguro sobre tu relativismo.

user Una mas | Hace más de 4 años

@pere,hay circunstancias que no permiten realizar dichas actividades, con esas rachas de viento no se hace paracaidismo, con menos lluvia se an anulado carreras de motos de gp. Eso es temeridad por su parte y pone en serio peligro a los demás que van a rescatar al susodicho, dicho todo esto animó a la familia y amigos

user Un que hi va de vegades | Hace más de 4 años

"No hay montañeros buenos, hay montañeros viejos". Ànims als familiars

user Yo | Hace más de 4 años

Ojala lo encuentren y haya sido un susto.🙏🙏🙏🙏

user Pere | Hace más de 4 años

Es complicat entendre aquestes situacions si no comparteixes una afició aixi (motociclisme, paracaigudisme, surf de grans ones...) imaginau que a nen Marc Marquez li diguessin que no pot passar de 120 km/h? o que a un surfista lli diguessin que avui hi ha ones i no es pot ficar? està clar q no es per a tots els públics pero hi ha gent que es sent realitzada i es suficientment experimentada per realitzar aquestes activitats... un accident el pot tenir una persona caminant pel carrer, es una putada gran pero la gent que practica aquestes activitats es conscient del risc.

user Raúl | Hace más de 4 años

Ir de excursión por un torrente un día de tormenta... Es un plan perfecto. Sin fisuras.

user toniMP | Hace más de 4 años

I sí, jo també la trobo massa arriscada per sa meteo

user toniMP | Hace más de 4 años

En situacions especials amb molta aigua es torrents també tenen alicient, de fet molt pes gaudidors de bots. Si es coneixen ja aixís és comú, i no és una crescuda nova, tot i què sa conca a controlar d'aquest per a mi és complicada. I també pes riscs amb branques o restes aquest torrent em costaria. Però sempre hi haurà gent capacitada i que fa bon seguiment des dia a dia des torrent i entorn, i poderen sospesar millor com afecta sa meteo. O asumeix riscs o tècniques diferents què molts ni ens plantejam perquè practicam diferent. I sempre poden existir accidents, descuids o que semblen 'imprudències' forçades per ser circumstàncies i seguretat, per bé que es faci o planegi. Segons per qui i com practica potser sigui més segur que jugar un partit o anar en avió turístic. Ànims als afectats :-)

user indignat. | Hace más de 4 años

Abans d'emetre opinions no creis seria més adequat donar suport i anims a la família d'aquest al.lot, que, per cert és tot un campió. Ho deuen estar passant molt malament i llegir segons quines coses no els ajuda gens.