user Alfa7 | Hace más de 4 años

Habrá sitio para los nuestros ???

user Marcos | Hace más de 4 años

Enseñanza privada: trilingüismo real y de calidad, porcentajo bajo de extranjeros y en su mayoria alemanes, britanicos y chinos pudientes. Enseñanza publica: Milinguismo en el patio y monolingüismo catalan en el aula, consecuencia nivel bajo, fabrica de mano de obra no cualificada.

user @Biel | Hace más de 4 años

Espanya els envia aqui aposta, sobre tot als latinos, per castellanitzar a les Balears i enviar a l'exili als mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers. No és una neteja ètnica, però casi.

user Carlos | Hace más de 4 años

Como no van a ser los marroquíes? Si les damos todo gratis!!!!

user Flor de Mallorca | Hace más de 4 años

@Vergonya!........ Sabes catalán pero no sabes decir una palabra inteligente ni verdadera ......solo mentidas

user Nofret | Hace más de 4 años

Els centres educatius concertats, de cada vegada estan més ben finançats amb doblers públics, unes bones matricules i altes quotes que han de pagar les famílies. Per contra els centres públics que permeten l'accés per igual a tots els alumnes, sigui quina sigui la seva condició social i econòmica, pateixen molta precarietat i saturació. Es ben necessari que la Conselleria d’Educació, s'ho faci mirar, que els sindicats defensin de bon de veres la qualitat educativa i no simplement unes bones condicions laborals dels seus afiliats i que les associacions de mares i pares, tinguin més el ment al finançament públic i les ajudes que reben els centres concertats ò privats a on mai podran assistir els alumnes dels sectors socials més vulnerables.

user Biel | Hace más de 4 años

Sincerament pens que aquest conseller hauria de passar un examen psicològic. Al meu parer alguna cosa li falla... Islam a les escoles; vox a supervisar centres educatius; tractament de llengües en suspens, barracons a rompre per atendre una població immigrant que ho devalua tot descontrolada; pressió al professorat perquè aprovin tothom, i la darrera notícia estrella : ficar mà als dobbers de escoles i instituts i dur-se'n el que hi ha, dobbers en la major part aportats per pares.... És totalment impossible que faci un desastre darrere l'altre si no pateix algun problema greu.

user Biel | Hace más de 4 años

Pagam imposts per mantenir i donar serveis públics a gent que no necessitam absolutament per res que ens han duit a la sobrepoblació, a la insostenibilitat, a la inseguretat, a la precarietat, a la misèria. Un bon desastre que podem agrair a les paparres politiquel.les que per si no basta el desastre que ens han creat ara es dediquen a confiscar dobbers dels centres públics. Ensenyament públic cada vegada més devaluat, la conselleria pressionant perquè el professorat aprovi i fer veure que no hi ha fracàs. VERGONYA.

user Vergonya! | Hace más de 4 años

En canvi els centres concertats se mengent tot el pressupost per Educació, i els seus docents cobren el mateix que els dels centres phúblics, sense haver opositat, alguns sense tenir el títol i fent la feina fàcil, perque també fan amb els candidats a alumbes. el que no poden fer els que cobren dels impostps de tots. Però a aquest conseller tan incompetent això li és ben igual, perque l' únic que vol és quedar bé amb els lobbys de les empreses d'ensenyament, amb els grups religiosos catòlics i musulmans, i ara també amb els feixistes d'ultra dreta, als que ha autoritzat per entrar dins les classes a desbaratar als alumnes. No entenc com li han renovat el càrrec, perque el que fa és insuportable i frega l'il.legalitat.

user Marge Simpson | Hace más de 4 años

Que buena noticia...