user Hay gente | Hace más de 10 años

Hay gente que no se quiere jubilar nunca y siguen erre que erre.

user mikel | Hace más de 10 años

anims madòna!! a progar fang es forasterum! FORESTERUM= persona que no es de sa terra i que no es vol integrar, culturalmente o socialmente i que vol impossar la seva cultura i llengo a la força.

user Einstein | Hace más de 10 años

Josep Miquel: Mai discutexis amb un estúpit te fará baixar al seu nivell i et guanyará per experiencia

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

A les hores ido, com es que aquest tresor de s'article salat no es just nostre? contestau bubotetes goenlles perqué també s'utilitza a varies zones de Girona. Que ho es de tris tenir mal pes cap i que no siguin crosteres.

user SI a Amunt ses bassetjas!!! | Hace más de 10 años

@Prudenci......."M'agradaria quants d'aquets gonellots que circulen per aquí tenen intenció d'aprendre "baléà" i fer-ne ús escrit. Cap ni un, ho sé cert, .... ......CERT....CERT...... Amunt ses bassetjas!!! Sa catagoria des mallorquí coma llengo es indiscutible. No som un dialecte: tenim gramàtiques, diccionaris centenaris i literatura. Necesitam que es nostros nins a ses ecoles ho aprenguin, ho volem emplear en hambits formals, no volem que es català estandard faci desaparexer sa nostre llengo, estimam es nostro article salat ( tot un tresor), necesitam escriure com xerram, recuperar paraules nostres casi perdudes, i aconseguir que qualque dia es nostro estatut d'autonomia denomini mallorquí o balear a sa nostre llengo.....CERT....Cert..."Cap ni un, ho sé cert"

user Bla Bla Bla | Hace más de 10 años

Escrit de Mossen Alcover :.. La Vanguardia Balear 18 de gener de 1919 – any VI, número 247, página 2. (sic): (…)I que no s’escandalisin els nostres mallorquins catalanistes de que diga aquí llengo i no llengua (…)Per això jo reivindic come forma absolutament llegítima la de les Balears, per més que se’n escarrufin certs mallorquins catalanistes (…)I sempre que dic jo llengua catalana desde l’any 1898, que vaig sortir al mitx per primera volta a parlar de tal llengo i a defensarla, s’ha d’entendre que vull dir això i no altra cosa; an aqueixa llengo, entesa així, me referesc sempre i no a la modalidat de Barcelona ni a cap altra que’s parli a Catalunya. No, may he pretengut subjectar Mallorca a Catalunya llingüísticament; may he volgut esclavisar ni endogalar el mallorquí an el barceloní, el nostro parlar an el parlar de Barcelona ni de cap altre endret de Catalunya.

user Paquirri | Hace más de 10 años

José Miguel, para mi, José Miguel. Puede que yo no me represente ni a mi mismo, pero, ni puta falta que me hace. Lo único de lo que puedo estar satisfecho es de no ser el paleto provinciano y encima catalanista de estos foros como lo eres tu, cada vez que pones algo, sube el pan. Y lo peor de todo es que ni siquiera sabes ni donde estas ni en que país vives, buena mezcla de dudas para luego ir cagando ( opinando memeces) en los foros de por aquí. Hala José que te vaya bonito , majo.

user Prudenci | Hace más de 10 años

M'agradaria quants d'aquets gonellots que circulen per aquí tenen intenció d'aprendre "baléà" i fer-ne ús escrit. Cap ni un, ho sé cert. Això té un nom, "integrisme de forasterum". Dividir per destruir, això és el que voleu i no ho aconseguireu. Paraula.

user Prudenci | Hace más de 10 años

Doncs molt bé, una senyora amb principis que no es deixa devorar pels voltors.

user hota | Hace más de 10 años

Esta inconsciente lo unico que hace es echar mas lenya al fuego. No es neutral porque va a fafor de los verdes indecentes y se vende por incauta y candorosa beata. Si pero beata falsa. Au a porgar fum!!!