user kustudic | Hace más de 4 años

Fullana , Canario y Nuha , cracks.

user jiloca | Hace más de 4 años

¡Bien,bien,bien! ¡VIVA EL A. BALEARES!

user amunt atlètic | Hace más de 4 años

El partit no és que fos molt brillant, més be travat. Segueixo dient que en el Baleares hi ha jugadors que no sé perque juguen perquè l'únic que fan es perdre pilotes i no aporten res a l'equip. Ahir els millors varen ser: VILLAPALOS, FULLANA I PEDRO ORTIZ aquest darrer no se perquè no juga perquè quan surt té una bona esquerra, un bon regate i presiona. Jugadors com Canario i Samu( només perden pilotes i cerquen faltes i no xuten a porteria) no aporten res. Després els altres han de còrrer i tapar els forats que han deixat perquè ells no tornen a defensar. Seria necessari que els deixassin un poc a sa banqueta! A veure si a la pròxima eliminatòria ja tenim un poc més de sort i guanyam i pujam a 2ºA. Serà dificil però s'ha de lluitar a mort, per això dic lo d'aquests dos jugadors!! A vegades jugam amb 9.

user Neutral | Hace más de 4 años

El Baleares ha sido justo vencedor sabiendo sufrir,no se la calidad de su proximo contrincante pero creo que luchando como hasta ahora y un poquito mas de suerte se puede lograr el objetivo.

user Miquelet69 | Hace más de 4 años

Unos años después, el destino os ha puesto nuevamente ante el rival que os privó de un ascenso histórico. Espero y deseo que no desaprovecheis esta segunda oportunidad y podais disfrutar del ascenso como lo hicimos nosotros hace un año y curiósamente ante el mismo rival. Saludos y mucha suerte a la familia blanquiazul de parte de un mallorquinista.

user tonim | Hace más de 4 años

A veure si aquest comentari agrada mes. En Fullana es l'unic jugador de l'ATB que repetirá eliminatoria amb el Mirandes.

user Fulli fulli | Hace más de 4 años

Es increíble el treball k ha fet en Fullana avui, se k no es una novetat per en ell pero lo d'avui ha estat un escandol. Estava a totes bandes arribava abans k qualsevol, nomes li ha faltat es gol i ha estat ben aprop. K gran k ets

user tonim | Hace más de 4 años

El filòsof Mervil no se a quins insults es refereix, a no ser que siguin els dels incontrolats que entren aquí a donar la murga. (senyor administrador, fes un poc de feina) I lo dels jugadors a terra, que no es el que va fer l'històric Racing, amb l'aplaudiment dels infiltrats vermells fa dues setmanes?

user esta vez toca | Hace más de 4 años

Hay que ver las vueltas que la da la vida. Nuevamente el Mirandés. equipo titular de una pequeña población de unos 40.000 habitantes. Ya sé que el futbol no se mide por los habitantes de una ciudad, pero cuantos más sean, mejor Vamos a ver si esta vez los pasamos por la piedra de toque. Que fácil no será. ¡Cuanta falta nos hace el Estadi Balear!

user mallorquinista | Hace más de 4 años

Animo, balearicos! Ahora toca vengaros del Mirandés.