user Miquel | Hace más de 4 años

Ai Bernedet! Que te pensaves? Fa més d'un any que ja ho teniem fet en es pacte amb es PP. Ojo por ojo. I si no te va bé, te fots, o mires de pactar amb es barber a veure si ell va de res.

user Tomeu | Hace más de 4 años

ja era hora de treure an BErnat de s'ajuntament. Ens ha posat pegues per construir els xalets que voliem, que si informes o llicencies o no se que. A veure si amb en Colau i en Jaume Mora tenim més bo.

user Salinera | Hace más de 4 años

Ara se veurá la diferència entre un batle cult, inteligent I honrad amb un equip de persones feineres amb un equip de mafiosos i catetos que és lo que mos espera aquests 4 anys

user Ánonimo | Hace más de 4 años

Queremos un pueblo limpio, no tenemos contenedores de hace 2 años y sólo 4 papeleras en todo el pueblo y 4 en toda la Colonia. Arreglar la carretera de colonia a ses Salines.

user PODRIA SER PEOR | Hace más de 4 años

al menos no ha salido el lumbreras de VOX...

user Saliner | Hace más de 4 años

Au venga los del PI haced alcalde a Bernat y dentro de un año os echa a la calle y ya esta....Aques esquerrenosos se pensen que les altres son beneïts...

user Vecino legal | Hace más de 4 años

La cagada está servida, el amo del restaurante,el peluquero y el vago sin oficio ni beneficio. A los caciques que están detrás de los tres mosqueteros se les hace la boca agua. A los 4 años el desmierde sera brutal.

user Saliner d'arrel | Hace más de 4 años

Quina decepció s'ha duit qualcu que es creu moralment per damunt dels altres només pel fet de ser d'esquerres. Utilitzen la mallorquinitat quan perdrn per reclamar al PI, com si els altres fossin mallorquins de segona pel fet de votar partits amb orientació nacional. I que és el PSOE i Podem? Son partits nacionalistes? Com és que MES es coaliga amb el PSIB i PODEM? Si és així ho val. Si és al contrari es que el PI traiciona els seus ideals. però quan Endevant treu de fora al PI, això és correcte, perque s'havien desviat de l'ideal màgic de l'esquerra. Sabeu que passa, que molta de gent està molt farta d'aquestes lògiques maniqueistes on l'esquerra són els bons i tota la resta som ignorants que no sabem el que feim. "Señor, perdonales porque no saben lo que hacen". Aquesta és el vostre ideal, persones indiscutibles i amb un grau de moralitat tal que no sou d'aquesta terra. I doi bé, és ben hora de que aterreu amb els dos peus a la vegada. Bona nit.

user Mallorquí | Hace más de 4 años

Font i Melià, aquests pactes amb Ciudadanos i el PP sera el primer de molts? No decepcioneu es mallorquins fent pactes amb aquesta gent que ens desprecia

user Ciudadano López | Hace más de 4 años

Y este, Srs., es el soberanismo de El PI. Un saludo.