user Andreu | Hace más de 10 años

vs tu creus que es tracti d'un debat perifèric en el marc de les preocupacions i competències d'un ajuntament, com pertoca a una simple moció. Te record a a qualsevol municipi hi viuen nins i nines a més de persones adultes i aquests nins i nines tenen dret a rebre la millor educació del mon i la responsablilitat dels ajuntaments és lluitar i fer tot el necessarir per aquesta educació. El que va fer el senyor Estarellas, no és res més, que una falta de respecta per els ciutadans i ciutadanes de Bunyola i per tots els nins i nines ja ni hi parlo. Per cert vs convé recordar que tot això del TIL i del decret llei també s'ha botat qualsevol debat en el parlament de les Illes Balears !!grans demòcrates els del PP!!

user Pep | Hace más de 10 años

¿Este es el pájaro Fétido III?

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

vs es un bon ejercici democrátic que els representants electes de cada poble deixin clars als seus veins quina es la seva posición davant els temes d'importància i que, a mes, afecten a tots els ciutadans de les illes. El contrari no es mes que amagarse perque no els puguin dir res, i amb mes motiu cobardía estúpida no defensar el que ells pensen, si es que ho pensen perque els mateixos del Pp a quasi tots els pobles ho ha deixat clar en un sentit o l'altre. La spossició de Siddharta es realment poc democrática, per no dir estúpida, i el teu analisi molt equivocat. Tu no vols coneixer que pensen els regidors als que has votat?. Malgrat sigui l'estil habitual del PP amagarse, jo vull que els que he elegit em diguin que pensen i actuin amb dignitat personal i política, i tot el PP de Bunyola no ho ha fet

user vs | Hace más de 10 años

La posició de "Siddhartha" em sembla raonable. Aquest debat sobre el TIL és perifèric en el marc de les preocupacions i competències d'un ajuntament, com pertoca a una simple moció. El Sr. Estarelles ha actua amb sang fred sense "entrar al trapo", com diuen en castellà.

user The Joker. | Hace más de 10 años

¿¿¿A ver si Estarellas acabará en el PI ,con Font-Melía- Pastor ???

user The Joker. | Hace más de 10 años

Porque dicen que en tiempos anteriores el Real Madrid ganaba los partidos por Real-decreto ...buuuuuhhhhh !!!

user Hora | Hace más de 10 años

Este hombre es bastante más inteligente que La mayoría que lo critican. Por lo menos sabe a donde va. Espero que salga bien del reto. Por su bien y el de mi tierra.

user The Joker . | Hace más de 10 años

A Estarellas le ha salido su lado mallorquín y debe pensar : aixó de decrets-lleis ... uuuuuhhhh es molt gròs ,já te diré coses ...!!!

user Siddhartha | Hace más de 10 años

Pretender debatir el TIL en todos los estamentos, aun que ellos no tengan competencias. Malveza en Buñola la oposicion no tiene nada mas que arreglar a los Buñolins.

user pepet pa i tossos | Hace más de 10 años

Poca vengonya , xuclant del pt per tot arreu, torna a la presó