user Ms | Hace más de 5 años

Haurem de tornar sa terra que en Gravat te dins es seu solar que va treure des parking. Sr ms torni sa terra!!!

user aludido | Hace más de 5 años

Sra. alcaldesa, en algunos negocios tenemos grandes necesidades de espacio y no por "Imperiosa necesidad" podemos construir mas de 16m en la planta suelo, donde en la mayoría de municipios no existen limites de profundidad. Porque si tu solar por desgracia no es llano, jamas podrás usar el resto, en cambio si el solar es llano podrás dar un uso a tu resto, sin embargo tributan igual eh sra. alcaldesa,... Espero algún día no pueda aparcar en su calle debido AL COLAPSO....

user Terrorific a Mallorca amb aquest tema | Hace más de 5 años

A Alcúdia són un màquines en destrossar el rústic, en tenen uns quants d'aparcaments, inclòs sobre Pollentia.

user Campaneter de veres | Hace más de 5 años

Bueno, en vista que m han borrat els dos comentaris anteriors, nomes dir que totalment d acord amb campaneter caganer i a Nofret dirli que fa gracia aixo de l error administratiu i nomes faltaria que donassin la culpa a algun funcionari de l ajuntament, cosa que saben fer i han fet en altres ocasions.I aixo de donar la culpa al Consell per fer la seva feina ja es de traca.... Per altre banda, si els comentaris que han estat borrats es per emprar la paraula dictadora, doncs demanar disculpes perque no pretenia insultar. Nomes pretenia definir a una persona autoritaria, que a totes les areas de l ajuntament es fa el que ella mana tot i no tenir-ne ni idea.... Vedeu, que per algo marxaren el dos ultims regidors. Un d ells Superegidor....

user campaneter caganer | Hace más de 5 años

Campanet no és Andalusia, però se li pareix un poc. Des de l'any 87, amb un breu parèntesi de pacte PSM-PSOE, el PSM comanda Campanet. D'aquí a cinc mesos tendrem eleccions. Ja és ben hora de què algú impulsi una Candidatura mig potable. Si ho fa, es digui com es digui, segur que aplegarà molts de vots.

user campaneter caganer | Hace más de 5 años

No. Fer obres il·legals no és un simple error administratiu, és saltar-se la llei a la torera, que està per tots, que l'ajuntament coneix perfectament i quan ha estat sobradament advertit de què no podia fer el que sí o sí ha fet (i segurament també fa a l'altre aparcament que té en construcció). I no obeïr una ordre de clausura de l'ADU és desobeïr l'Autoritat. La llei agradarà més o manco, però està per a tots, ciutadans i administracions. Deixin de donar la culpa als altres. La culpa és seva i tota seva. Haver començat la casa pels fonaments, no per la teulada.

user Llepafulls | Hace más de 5 años

De vegades és difícil destriar entre PP i PSM. Es fan falta un a l' altre.

user nofret | Hace más de 5 años

Evidentment es tracta de un error administratiu de no haver fet les coses en l'ordre que toca. Primer: declarar l'interés públic que té l'aparcament en aquest, segon: recalificar el terreny necessari per a satisfer l'interés públic(alliberar la zona urbana del colapse circulatòri provocat pels aparcaments de cotxes particulars ), tercer construir l'aparcament. Es pot arreglar amb bona voluntat, sense multes i sense fer mal al poble de Campanet, però algú en el Consell ha mogut els fils amb ànims de perjudicar a l'actual equip de govern municipal.

user R: campaneter de veres | Hace más de 5 años

https://www.ultimahora.es/noticias/part-forana/2017/06/12/273450/exalcalde-campanet-acepta-cuatro-anos-inhabilitacion-como-alcalde-concejal.html ;-) de nada!

user Turmassot | Hace más de 5 años

bé per l'Agència de Defensa del Territori. Actuacions com aquesta demostren la seva independència i objectivitat.