user ... | Hace más de 5 años

@Increible hay que dejar de creer en fuentes como Actúa, No vaig de vaga, Vox y demás basuras. Te aconsejo una página muy clara con todo este tema y otros, se llama STOP BULOS, ahí te dicen lo que es mentira y verdad. Lo de los libros por mucho que os coman la cabeza no es verdad, yo llevo 7 años revisando los del mío y aún no he visto nada de apología hacia el independentismo de Cataluña, hay que leer más y no dejarse llevar tanto cual borrego.

user increible | Hace más de 5 años

Libros de texto en Cataluña. "Los inspectores, "perplejos" por la reacción de la ministra ante su informe: "Hay que actuar"" I si mirasin els d'aqui, tambe sen ferien creus.

user Canguro Ciudad de Palma | Hace más de 5 años

Excel.lent, LLibertat d'expressió per tots idò, jo també m'apunt: Daltonic, no em caus be, ni tu ni es Borbons i com que ara puc dir el que pens, Que et vagi be per La Begique, jo em quedaré a viure a Mallorca que m'agrada molt i intentaré respectar a tothom que mostri un poc d'educació... P.D: A que son guapes ses platjes per allà?

user Xap | Hace más de 5 años

Apreciado Valtonyc, te deseo larga libertad lejos de nosotros, en el reino de Bégica, no vuelvas hasta la existencia de tu soñada República de CataluÑA ( es decir, nunca ).Personajes como tú no queremos en nuestro reino constitucional de España, ya que en la cárcel nos acabarías costando mucho dinero. Ahora tendrás que seguir alimentando dos familias, la tuya y la familia real Belga, ILUSO, IGNORANTE, DESPOTA, FALTON y MAL EDUCADO, claro ejemplo y producto de nuestra comunidad educativa verde. Vergonya cavallers, vergonya.

user Xap | Hace más de 5 años

Aquets tipus de personatges són el producte de la nostra comunitat educativa verda ( nova escola catalana ). Vergonya cavallers, vergonya.

user Un dia Feliç (un altre) | Hace más de 5 años

@Ès que (per cert és "ÉS que") És que s'ha de ser curt!!!! Hi ha moltes coses que no m'agraden de les seves lletres, com a mínim com ho diu. No defens el que diu en Valtònyc, defens que HO PUGUI DIR, si no, quin cony de merda de Llibertat d'Expressió tenim si no podem expressar el que pensam? SI tots anàssim amb l'autocensura als llavis per por a "poder molestar" a algú, o PITJOR, per por a ser EMPRESONAT, el món sencer seria un lloc moooooooooooooooolt silenciós. Veig que heu cercat algú que, almanco, té alguna idea d'escriure. Me sent honorat i és tot un afalag per part vostra. I és molt indicador de la por que teniu.

user ido | Hace más de 5 años

TU SI QUE ETS MINUSCUL (EN MAYUSCULAS) JM.

user Josep Miquel | Hace más de 5 años

fregasuelos doncs aquest pais du ja 25 o 26 parts del seu territori que se l'hi han independitzat, dues de venudes per 25 milions de pessetes i la mes propera donada gratis et amore al Regne Unit. Com per bravetjar de la unitat nacional (es en minúscules)

user pep | Hace más de 5 años

y mentres tant en Trump crean la seva força espacial i aquí la gent xerran den valtonic o de arran… i els politiquets de partits minoritaris xerran tambe daixò….. no vos donau conta que vos están prenen es pel… tot aixo es totalment incoherent i la gent que perd es temps amb aixo es gent massa buida..... i el partits minoritaries están trancan es poble per dinere...

user veinat | Hace más de 5 años

que se lo queden los belgas ¡, no lo reclaméis.. es un plomazo..¡