user vs | Hace más de 10 años

Poc a poc tornam a l'Edat Mitjana amb els seus peatges i els seus privilegis. Tot i això, hem de matisar: els peatges jo no són senyorials sinò municipals.

user jomateixa | Hace más de 10 años

A veure, per tot@s es que no sou de Campanet vos diré que es carrers més "cèntrics" són bastan estrets tant que només són d'una direcció (basta que hi passi es camiò des fems i que trobi un cotxe un poc mal aparcat i ja tenim es "pollo" montat). En quant en es debat de si s'ha de pagar o no, jo personalment estic en contra, si s'ha d'avisar (per el que he explicat abans) però no pagar.

user samoixanegre | Hace más de 10 años

...y que vale un disco que limite el peso a xx toneladas?, uno en cada esquina del pueblo y con un buen agente de la Policia Local, no contaminado,...

user Pere de Son Vivot | Hace más de 10 años

Al "Mallorca es una". Segons el teu raonament, jo me deman... perquè pagam imposts als ajuntaments si no hem de separar pobles? I pel que fa a les assegurances de responsabilitat, te diría que resulta molt difícil haver de cobrar de les asseguradores, a part de que s'ha de demostrar si el desperfecte ho ha ocasionat el vehícle en concret, massa complicat, es veu que no estàs acostumat a bregar amb asseguredores. Per altra banda, tampoc es veu que no has vist fer feina un camió de 16 Tn carregat, el mal que fa al paviment és infinitament superior al que pugui fer un altre vehícle, fins i tot un bus. Al paviment, que és la part més costosa, només per això ja es justifica pagar aquesta taxa. També te comentaré que no saps res de Campanet, ja que si ho fossis sabries les molèsties que casa a un poble on els carrers són estrets i empinats. Per tant, per favor no me facis demagògia de separar pobles, una cosa no té res a veure amb l'altre, al fons de l'assumpte és si els campanaters han de correr amb les despeses ocasionades per un tercer que es beneficia econòmicament del poble, on les despeses ón publiques i els beneficis privats, i ja va essent hora que això no passi (com ha passat amb els bancs... te sona?)

user Mallorca es una | Hace más de 10 años

A ver Mallorca es una, no nos pongamos a separarla por pueblos que a este paso tendremos que llevar pasaporte para ir de Palma a Marratxi. Pere para los destroszos de señales y balcones existen los seguros obligatorios de vehículos que se encargan de reparar lo que se rompe, el asfasto es una pieza de desgaste que si o si pase quien pase se va a desgastar, romper. (Por todos los pueblos pasan camiones). Yo lo que les diría a estos políticos es que se vayan a... muy lejos y nos dejen vivir tranquilos que ya esta bien solo abren la boca par pedir dinero

user Pere de Son Vivot | Hace más de 10 años

Vaja, vaja... de tos els qui comenten no crec que n'hi hagi cap de Campanet!!!! El que diu que un 16 Tn no es gran, segur que no n'ha vist cap d'aprop i ni ha vist els carrers de Campanet. Vol dir que si un camió que que no sigui de Campanet, passi pels seus carrers, amb el deteriormaent de l'esfalt de suposa un camió d'aquestes dimensions, que fa mal bé aceres i balconades, igual que senyals de trànsit, és evident que alguna cosa ha de pagar, no? ho ho han de pagar els Campaneters les destrosses que fa una persona que no paga els seus impostst a Campanet i que a més se beneficia de l'activitat económica que hi ha al municipi? I per descomptat que els Campaneters no han de pagar!!!! perquè ja paguen els seus imposts a Campanet. El del PP vol ajudar als de fora sense pensar amb les butxauqes dels Campaneters que ja paguen prou imposts com encara haver de pagar les destrosses dels altres i el PSOE tan inoperant, que no tenen ni idea de com gestionar un Ajuntament, només erveixes per fer firetes i manar a la brigada que netetgi els carrers principals quan els Pares duen els al·lots a escola, de la resta viuen de rendes. Vaja dos partits!!!!! Que Deu ens agafi confessats!!!!!!!!

user vs | Hace más de 10 años

Em pensava que l'himne socialista era "La Internacional" i no "El meu poble".

user vs | Hace más de 10 años

Les mentalitats no canvien tant. Els campanaters "fan poble". Els camions campanaters (a la diferència dels forans) no contaminen, ni fan malbé les calçades, etc.

user Merda de politics | Hace más de 10 años

Estan estudiando tambien a ver si pueden cobrar por exceso de alegria , se esta estudiando la medida estandar de una sonrisa que se considerará suficiente y si supera esta medida se obligara a pagar un impuesto, si la persona tiene empleo o propiedades claro esta, si no la policia hara la vistab gorda como siempre

user Tomas | Hace más de 10 años

Segur que es un Ajuntament d'esquerres.