user vs | Hace más de 10 años

Per ventura s'haurien de millorar les regles de la comptabilitat pública per tal de saber qui és el deute públic d'una entitat. Hi ha molt de deute amagat i els polítics continuen a fer despesa. Em vaig quedar astorat de saber que els deutes als proveedors no sempre estan compatbilitzats com deute.

user nofre | Hace más de 10 años

En Pastor aquest s'entrena?

user XL | Hace más de 10 años

@ Perantoni: Com palmesana que soc, et don tota la raó, però he de dir-te que els palmessàns no en gaudim cap d´aquests doblers que vos lleven. Estam pitjor que els habitatns dels pobles.

user Peretoni | Hace más de 10 años

I com m'agradaria que en Rafalet, s'espanyol més estimat i respectat dedins i dafora del país, com mallorquí que és, assumesqui un poc ses obligacions que té com a ciutadà, i sortigués i digués ses vergonyes a sa cara dels polítics quan tocàs. Perque hi ha coses que no tenen cap lógica ni sentit, i li perjudica directa i indirectament a ell també (com lo des TIRME, per exemple, o això).

user Perantoni | Hace más de 10 años

Com palmesà que som, viu dir que és un vergonya es centralisme que hi ha a ses Balears en favor de Palma, que per una altra banda, no tira per res des carro i sa economia.

user jay | Hace más de 10 años

su pongo amigos del ajuntamientos contratante y los políticos están de hacer errore para que page los pueblo que lo pagen con su nominas. si lo llevan mas de 20mil euros el año

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Ni a mi s'em ocorreria que m'hagués d'aguantar, esclafar? doncs si miri als que volen esclafar la llengua cultura i tradicions de ca meva, compari les meves contestes fortes a qui son, i no s'equivoqui, supós que es perque diu que es la primera vegada que fa comentaris que no hen deu haver vist molts de meus

user Joan Riera | Hace más de 10 años

Josep Miquel; serà per que és la primera vegada que envii un comentari? Havia seguit els teus comentaris i em pareixien interesants emperò avui he vist que no estàs l’alçada. El que tu cerques és esclafar als que no et riuen les gràcies o que no pensen com tu. Salut i que tinguis un bon cap de setmana, que t’aguanti un altre que jo no tenc necessitat.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

No Joan Riera pensar diferent no es esser un esclau de la dreta, defensar coses absolutament indefensables dels foresterots engominats, i en el seu cas de qui sia, si es esser un esclau d'una ideologia, si hi afegim una especie d'adoración absurda pels que comanden es esser esclau en grau màxim. Curiosament a tú no t'he vist mai criticar res d'aquesta tropa que ens malgoverna, perqué?

user vs | Hace más de 10 años

No és la primera vegada que sent parlar d'impagats públics, compromesos fa més de deu anys, la qual dada em fa por. Hi hahagut molt de laxisme pel que fa a la gestió de les despeses públiques. La prioritat és ara la de pagar els deutes, tant envers els subministradors privats com d'altres entitats públiques, com ara municipals.