user Lluc Maria | Hace más de 10 años

Més que no de destruir Mallorca, aquest govern té ordres de treure-li el suc fins que no quedi gota. Han de mantenir les zones improductives d'espanya. El psoE feia exactament el mateix. Només les formes són distintes.

user vs | Hace más de 10 años

Aquest excès de pous, i ademés, il.legals té efectes molt negatius coneguts. D'altra banda, aquesta agua il.legal de cultiu fa competència a l'aigua reciclada per les depuradores. Qui gosarà implantar una multa anyal?

user Mahdia | Hace más de 10 años

¿Es posible que todavía haya alguien que crea que las "políticas" del Govern Balear (PP.) no están dirigidas al seguir con la DESTRUCCIÓN de las pocas zonas INTERESANTES con las que cuentan estas Illes?. Políticas totalmente DESTRUCTIVAS y que, como de costumbre, únicamente miran el "beneficio" material inmediato, destrozando espacios que, por su interés ecológico, pueden ser un reclamo para ese turismo que el Govern parece ignorar, el turismo que no hace ruidos ni contamina, el que se conforma con CONTEMPLAR la Naturaleza.

user Qui estima Mallorca no la destrueix | Hace más de 10 años

Aquest Govern té ordres de destruir Mallorca i els mallorquíns. Això també és terrorisme.

user spaperdema | Hace más de 10 años

No va más......rápido que hemos de hacer un par o tres o cuatro, de grandes superficies.

user Ex votante del PP | Hace más de 10 años

Por mi como si los quitan todos son un foco de infecciones.

user La veu del seny | Hace más de 10 años

Aquestes illes no admeten més ciment si no és per acabar fetes un femeter. Aizò no és radical sinó la pura veritat. Estam a ses darreres i hem de ser vius si no volem acabar que ningú amb dos cèntims dins la butxaca vulgui venir.

user The Joker. | Hace más de 10 años

Alegal !!! A tomar por saco ya !!! con palabras que se consienten pero que no són ....

user The Joker . | Hace más de 10 años

Lo que pasa es que este Govern ya no sabe dónde colocar la "palada cemento "!!!Vive la Camargue y los molinos de viento !!!

user Des de Noruega | Hace más de 10 años

Com veis, la qüestio mes important per al PP no es crear feina, ni facilitar la creacio de llocs de treball, SINO DESTRUIR LES BALEARS. Per exemple: - Tv Mallorca - Hospitals - Escoles publiques - Persecucio del catala - Destruccio d'espais verds - Destruccio del turisme (perdua de banderes blaves, no presetar-se amb estand propi, manca de neteja de platges, etc) - Destruccio del petit comerc en favor de grans superficies: BRICO-DEPOT, BAUHAUS,... PER CULPA TANT DEL PP COM DEL PSOE, MOLTS ILLENCS HEM HABUT D'EMIGRAR. ES MOLT TRIST