user FARGO | Hace más de 6 años

y el resto que no lo ha superado, qué hacemos, los echamos?...hay que jo..erse...esto nos pasa por tontos..

user AlexS | Hace más de 6 años

A sa gent que xerra de "llengo Balear" li convendria estudiar una mica, bé una mica de fililogia bé una mica d´història i deprés poder opinar amb una mica de criteri. Vaig conèixer un senyor molt "Balearic" i anti-català que defenia amb virulència la absoluta desconexió del mallorquí i el català, no va entendre perquè em feia tanta gràcia que el seu cognom fos Ripoll. Que hi hagi forasters maleducats i desagraïts que menyprean el nostre idioma i cultura ho puc entendre, que hi hagi mallorquins que ho facin ja em costa bastant més de entendre.

user Ham | Hace más de 6 años

Volen fer feina a s'@dministració amb els requisits que ells triin. Claaaar. I jo també . Venga a estodiar un poquet. Això es com aquell d'Emaya que diu ,"y para barrer porque me piden el graduado?" Venga va!!!

user Resultat iguals a la comunitat | Hace más de 6 años

El català s'ha convertit en el cavall de batalla de la Sra. Armengol. És tal l'obsessió d'aquest govern que tot ho duen al mateix problema, el català. Obsesión enfermiza. Els resultats de la JAC de fa 2, 3, 5, 8 9 anys era molt semblant, el Nivell B2 ho suspenien el 68%, el nivell C ho suspenian el 79%....i ja no xerrem del nivell D, ho suspenien un 94%. El català s'ha convertit en un malson en aquesta comunitat pels funcionaris, laborals, metges, professors, músics, i en general per la ciutadania. Excloure per motius de llengua ens fa un flaco favor a la nostra llengua mallorquina, perquè al final ho pagarà el nostre mallorquí.

user tofolino | Hace más de 6 años

d'on sortiu tots aquests comentaristes? suposo que alguna pàgina dona difusió i vosaltres veniu a comentar i a treure la catalanofòbia. L'únic que feis es fomentar odi i rebaixar més la imatge de la espanya que representau

user Biel | Hace más de 6 años

A la merda es català ! A ses balears, llengo balear i espanyol. Visquen ses illes i visca es Regne d, Espanya!

user demokraciapopular | Hace más de 6 años

Sufrid la locura catalanista, votad psib, Mès y todos como los amarillos que han convertido una democracia en una comunidad fascista.

user Comodequeváis | Hace más de 6 años

Es hora de poner como única lengua el castellano y las demás no cooficiales, como en Francia o cualquier democracia seria. Han acabado con el mallorquín y tenemos este catalán fabricado por los fascistas amarillos.

user Dequeváis | Hace más de 6 años

Es hora de hacer una huelga general contra este Govern que está más cerca de los fascistas amarillos que de los ciudadanos. No se a que esperáis, todos lo entenderemos y os apoyaremos. Govern dimisión, sois una amenaza para el ciudadano.

user tofolino | Hace más de 6 años

vaja, no deven haver estudiat massa, el b1 és molt baix... si no poden aprovar, no es mereixen ser treballadors públics