user primer.admirador.de.pigdemón | Hace más de 6 años

Llanero, o lo que seas, yo no le llamaría prevaricador a Su Señoría, sobre todo porque mentir está muy feo, pero, además, porque tu inmensa desvergüenza puede ponerte en un brete.

user estan muertos y no lo saben... | Hace más de 6 años

A Llarena deberían de ponerle una calle en Barna como firme defensor de la Democracia y la Libertad frente al oscurantismo medieval, dictatorial y borreguil del "pruses".

user cuatrero | Hace más de 6 años

Al"llanero"solitario aparte de TV3 hay otras televisiones en las que mienten menos. estas abducido ,que horror!!

user @Al darrer "pans & company" | Hace más de 6 años

Què sí, home, què sí. I el que se veu al fons a l'esquerra som jo disparant amb el cul pilotes explosives de ping-pong després de menjar-me un plat de mongetes poc cuites.

user El "llareno" solitario | Hace más de 6 años

Sabeu quins són els avisos dels Mossos q segons el prevaricador llarena va ignorar el Govern de la Generalitat? "ei, que els piolins sortiran a hostiar". No varen ignorar aquests avisos, simplement els varen desestimar, sabeu per què? esperaven alguna empenta a l'hora d'assaltar els gol.legis i segrestar les urnes però varen creure (COM CREURIA QUALSEVOL PERSONA NORMAL) q un estat q se diu DEMOCRÀTIC no s'atreviria MAI a massacrar als seus propis ciutadans. Sabeu qui no va anar MAI (perquè no li va passar pel forro) a cap reunió de coordinació amb els Mossos? el coronel feixista de la GC diego pérez de los cobos. Sabeu quin cos estava absent a les reunions de "coordinació" que ell convocava? els Mossos perquè ni tan siquiera els cridaven. Sabeu que aquest coronel ha festejat TOTA LA VIDA amb l'extrema dreta? que va fer campanya EN CONTRA de la constitució del 78? que fins i tot el 23 de febrer del 81 se va presentar VOLUNTARI al quarter de la GC vestit amb la CAMISA BLAVA de FALANGE?

user El "llareno" solitario | Hace más de 6 años

Als que m'heu citat no val la pena l'esforç d'una resposta elaborada, podria xerrar del FLA, de la intervenció dels comptes de la Generalitat des de fa 6 anys, de les Balances Fiscals, però és igual. La mentida fàcil, el missatge simple, és això, un missatge simple i fals, a mem si aconseguiu enroscar-lo a algun cervell poc assenyat que no el qüestioni, com vos l'han enroscat a molts de voltros. Segur que donau per bones les declaracions d'en zoido en una entrevista a un mitjà britànic NEGANT qualsevol tipus de violència (la cara de l'entrevistador era un poema) o que les imatges les va "crear un robot" com assegurava fa uns dies na soraya sáenz de santamaria. És més fàcil que un ximpanzé aprengui la Teoria de Cordes que qualsevol de voltros obri els ulls a la brutal violència policial ORDENADA per madriZ (en contra de les DIRECTRIUS del JUTGE) que va donar la volta al món de la mà dels periodistes INTERNACIONALS que hi havia allà mateix.

user granot | Hace más de 6 años

és que resulta que els únics que varen exercir la violència el 1-O varen ser els policies espanyols...

user @El "llareno" solitario | Hace más de 6 años

Resulta que la comunidad con más corrupción es la catalana, te adjunto los casos: ADIGSA, Macià Alavedra i Moner, Jordi Ausàs i Coll, Banca Catalana, Caso del 3%, Caso Campeón, Caso Cañas, Caso Casinos, Caso CataluñaCaixa, Caso Clotilde, Caso Fundación, Caso Hacienda, Caso Innova/Shirota, Caso ITV, Caso Manga, Caso Mercurio, Caso Millet, también conocido como caso Palau o como el saqueo del Palau de la Música, Caso Oleguer Pujol, Caso Pallerols, Caso Port Vell, Caso Pretoria, Caso Jordi Pujol Soley y su mujer Marta Ferrusola Llados, Ángel Colom i Colom, Xavier Crespo, Ferrocarriles de la Generalidad de Cataluña, Jordi Pujol Ferrusola, Josep María Servitje Roca, LLuís Prenafeta, Fèlix Millet i Tusell, Bartolomé Muñoz, Carlos Navarro Gomez, José Luis Núñez, Luis Pascual Estevill, Jordi Planasdemunt, Oriol Pujol, Caso Antonio Rodríguez, Caso Rimet, Antonio de la Rosa Vazquez, Javier de la Rosa Martí, Caso Sant Pau, Caso Solá y Matas, Caso Treball. Y en estos casos no está el PP.

user Sa Calobr | Hace más de 6 años

Veremos que opina Alemania sobre lo de la violencia. Eso marcará, indudablemente, este caso. Ahora mismo, quien más se juega es Llarena

user @@ e llareno | Hace más de 6 años

Ahora resulta que los barracones para niños, recortes en sanidad y demas cosas son culpa de cataluña y no del PP. Y despues acusas a los demas de hechar balones fuera jajajajajaja.