user Nat | Hace más de 6 años

Basta de hablar en nombre de todos los catalanes, por favor. Ya es hora que las instituciones catalanas recuperen la NEUTRALIDAD y sirvan a todos los catalanes y no a unos pocos que mas bien dañan todo lo que se ha conseguido estos años. Vergüenza de ser catalana visto los últimos acontecimientos. Atentamente Catalana nacida en Barcelona y de padres y abuelos Catalanes.

user mallorquí | Hace más de 6 años

Que diu aquest cap de fava, presó inmediata.

user tofolino | Hace más de 6 años

puigdemont, ja estam sotmesos home, tant a catalunya, com a valència, com a les illes ens exploten fiscalment, som colònies dins l'imperi castellà!

user @Aliança Lliure Europea (EFA) (2/2) | Hace más de 6 años

Quienes son estos payasos? Ni les conocen en su casa a la hora de comer.

user Aliança Lliure Europea (EFA) (2/2) | Hace más de 6 años

Alfonsi ha parlat d"Erdoganització" (en referència al president de Turquia) de l'estat espanyol i ha apuntat que cal que aquest procés sigui "frenat" pel bé de la democràcia. "Els membres escollits d'un estat no poden ignorar que Espanya continua anihilant llibertats bàsiques i drets fonamentals sense cap reacció dels altres 27 membres de la UE", ha afirmat. El president de l'EFA veu "escandalós" que qualsevol estat pugui "intimidar i censurar amb tant desvergonyiment" punts de vista polítics avalats en les eleccions del 21-D.

user Aliança Lliure Europea (EFA) (1/2) | Hace más de 6 años

"A Espanya "no hi ha ni democràcia ni justícia". Aquesta és la resposta de l'Aliança Lliure Europea (EFA per les seves sigles en anglès) a l'empresonament de Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell per les seves idees polítiques. A través d'un comunicat, han instat a la Unió Europea "a actuar" i han recordat que mentre el Consell Europeu era reunit avui "les veus de la democràcia eren aixafades a Catalunya". En aquest sentit el president de l'EFA, François Alfonsi, ha demanat als líders europeus -que avui eren reunits a Brussel·les amb motiu de la cimera- que "deixin d'ignorar l'amenaça imminent" cap a Catalunya i cap a la democràcia a Europa.

user Engreído | Hace más de 6 años

Has pensado que si tú vienes por tu propia voluntad, igual se te recibe con honores dignos de un rey, ay no, perdón, como a un dios todopoderoso?????? Eso te gustaría, ehhhhh?!!!

user La PPadrineta oPPinadora ha sortit a PPasejar | Hace más de 6 años

S'ha fet una crida massiva a opinadors reservistes, opinadors jubilats, opinadors de vacances, opinadors de permís de cap de setmana i fins i tot als opinadors que encara no han superat el curset d'opinador.

user espaÑa? vos la podeu quedar | Hace más de 6 años

Ni la dreta feixista ni l'esquerra jacobina. Ja va dir en Pere sampol fa molt d'anys, després de passar pel senat i veure el que s'hi coïa, que espaÑa no tenia 'arreglo' perquè els mateixos espaÑols no la volien arreglar. Si em quedava algun mínim dubte de voler la Independència de la meva Terra i del meu Poble d'aquesta espaÑa corrupta i podrida que segueix controlada i manejada pels hereus del franquisme, que apallissa els seus ciutadans i empresona innocents per la seva ideologia, s'ha esvaït del tot. #adeu espaÑa

user pujolito | Hace más de 6 años

Faltaria mas, lo dice un galgo