user Opos | Hace más de 6 años

Jo en conec molts sense la més mínima intenció d’estudiar; mentre, ells van fent punts i els que venen del carrer es topen amb un mur gairebé impossible de botar que no els permet ni quedar en borsa. Llavors l’Administració obri borsins de mèrits on compta sobretot (oh, gran sorpresa!) l’experiència a l’Administració! I així anam, que això aviat pareixerà Educació, on els interins són gairebé intocables i no entenen que si se vol tenir una plaça per sempre s’ha d’opositar.

user Pastoret | Hace más de 6 años

El examen no era tan complicado de apronar. Si era complicado sacar buena nota. El problema es que los preparadores no preparan bien porque no quieren que sus alumnos aprueben, que se quedan sin negocio.

user @Opos | Hace más de 6 años

Opos té toa la raó, és una manera de que els interins mantinguin el seu lloc de feina, així va, si bé hi ha que reconèixer que la majoria dels interins de l'administració de la CAIB provenen dels borsins que es fan amb la gent que ha superat totalment o part dels exàmens d'una oposició, encara que no hagin superat aquesta. No en parlem de les empreses públiques a on mai s'han fet oposicions i tothom ha entrat amb un contracte fraudulent i així es continua fent a dia d'avui.

user Mallorca | Hace más de 6 años

Naaaaada. Los que han pasado...son los mejores y punto. El resto...que se ponga las pilas o que opte a otra oposición menos dura.

user Opos | Hace más de 6 años

No cobrir les places per oposició significa que molts interins que ja són dins i no han obert un llibre mai continuaran a la seva plaça tan tranquils... Però en aquest país a la gent la fa sentir molt bé que els altres suspenguin.

user Xabi | Hace más de 6 años

Me encanta, aquí todo el mundo sabe de todo.

user Coni | Hace más de 6 años

Yo yabhe picado

user Jibiri | Hace más de 6 años

El preparador que dice que necesita 5 minutos para leer alguna pregunta puede ir a clases de lectura. No lo contrataría como preparador.

user Jibiri | Hace más de 6 años

Muchos opositores ni preparaban específicamente esta prueba pensando que sería fácil, y no lo fue, pero tampoco era imposible pasarla. Los que entendieron que el tiempo era justito y tenían conocimientos la pasaron. Los que no sabían lo suficiente o fueron de paseo a hacer una prueba de oposiciones al cuerpo superior no pasaron. Haber espabilado. PD: Los preparadores están enfadados porque sus alumnos se han desapuntado al caer a la primera.

user Jo | Hace más de 6 años

LA letra con sangre entra, muy propio de Espanyistan