user FrancescBS | Hace más de 10 años

Crec que l'únic inculte que es pot calificar dins aquest territori és el que va en contra dels ideals que lluitaren i moriren generacions i més generacions en contra de un tirà, un dictador, un home amb mentalitat tancada que l'unic que va saber fer enlloc de donar uns bons argument per defensar la seva paraula va callar i va rebaixar una cultura que odiava i tenia por. Aquest incultes que volen destruir la nostra cultura són els nouvinguts a la nostra terra i no volen adaptar-se, el que fan és implantar una mentida rere l'altre, ens rebaixen i marginen. Res ha canviat el que passa és que tenim una dictadura compartida amem qui ho fa pitjor. Sense fonaments, sense ideals amb dos dits de seny , inventant idiomes que l'únic que fan és dividir el poble i crear controvèrsia. La flama és una cosa que uneix i sempre la portarem al cor!

user tofolinolaringolofo | Hace más de 10 años

forasterets que neguen el català balears se'n poden tornar cap a Espanya i tothom tan content. Diuen que sense l'espanyol no trobarem feina, i jo dic, si ets espanyol si que no trobaras feina.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Pues manita ¿que tal si vosotros organizais una manifestación? si sois 200.000 superareis los 50.000 de la anterior que se hizo. A que no lo hareis ¿verdad? la última vez erais docena y media más el mecánico de mobiletes que insulta la tierra que le ha sacado del hambre y le ha dado techo y pan. Venga nenes ánimo. Sois cortitos y patéticos. pero no tanto como para no saber que no vais a reunir ni tan siquiera doscientas personas de toda la isla, incluyendo los "Nobles del cul Balear - Sir culo Balear" y los del "GAB - Gonellas Asoiados Baleares" (incluyendo su amplio sector sudamericano de la Pza. España, además de diez o doce ultra fascistas, y claro así no se puede vale más berrear por aqui en el anonimato y utilizando cada unos diez o doce nicks, y encima igual hasta os lo creeis que sois multitud jajajajaja

user manita con manita viva | Hace más de 10 años

4000 contra 200000 votantes del pp, lo siento, la próxima vez será. y los que no votan están en contra de los colonialistas catalanes

user Palmessàns i no balears | Hace más de 10 años

Quatre mil palmessàns, i no quatre mil balears. La Festa de la Flama, es fa de manera escalonada perque és una carrera de relleus i es celebra quan passa.

user MAVT | Hace más de 10 años

Me fa gràcia sa gent que posa, "pues si tanto os gusta os vais con el ferry a Cataluña". Es foraters mos treuen de canostra... ja ho diu sa dita "de fora vingueren i de casa ens tragueren". Au arruix forasterum.

user Panforasterisme | Hace más de 10 años

El problema és el panforasterisme.

user Es balear sí que en sofreix d'atacs | Hace más de 10 años

I ningú fa res per remediar-ho. OCB se preocupa més de servir as seus mentors ibèrics que de protegir sa llengo i cultura pròpies. SOM BALEARS MAI CATALANS. Si en Cabrit i en Bassa axeiquessin es cap...

user Serietat! | Hace más de 10 años

Els anticatalà diuen tants disbarats, que es desacrediten ells tots sols.

user RB | Hace más de 10 años

La gent de la cadena era tota del municipi de Palma perque els pobles ja havien donat la benvinguda a la flama altres dies. Està molt bé la xifra!.