user Mallorquina | Hace más de 6 años

Manipuladors/manipuladores.... Sabeu que la notìcia no és certa, i vossltres, la prensa,sou culpables de crear catalanofobia!!!/ Sabeis que la noticia no es cierta y ustedes,la prensa, sois culpables de crear catalanofóbia. Deixau de manipular!!!! Dejad de manipular!!!!

user per a Skunk#1 | Hace más de 6 años

Mai he estat en contra del català, de fet som catalanoparlant, i no tenc cap tipo de fòbia a aquesta llengua, l'escric i ho llegesc com el castellà. Es meu fill ja és gran, ja va acabar ets estudis i fa feina, no ha estat mai un analfabet en general, com vostè ho qualifica, ara domina ses dues llengües perfectament 'fifty fifty'. Jo no he dit que no xerràs es castellà, ho xerrava i bé, però sa seva tutora me va dir que cometia moltes faltes d'ortografia, i en Valencià era molt bo. supos que en pla 'broma', me va dir que era practicamente un '.analfabet en castellà'. He volgut dir, que en aquesta comunitat,una gran part dels docents, al castellà li donen molt poca importància i jo crec que té sa mateixa que es català. .

user aah | Hace más de 6 años

Los dirigentes y profesores catalanes son más listos que los nuestros y les ponen a los alumnos de selectividad unos exámenes de castellano muy fáciles para que saquen buenas notas, oculten así su mal nivel y puedan seguir defendiendo públicamente el sistema de inmersión lingüística que excluye al español. Franquismo inverso, pero con bonitas excusas y márketing. Dictadores listos.

user vicente | Hace más de 6 años

Qué? Que los catalanes su`peran en lesgua castellana al resto ? No estarán demasiado adoctrinados? je je je

user miguel | Hace más de 6 años

tenemos nada mas y nada menos lo que nos hemos o mas bien nos han buscado nuestros políticos , pan para hoy y hambre para mañana que para mi es lo que es este tema , hace tiempo que dije que cualquier estudiante de las islas o estudiana en baleares o en Cataluña o iban a tener problemas en las otras comunidades en los exámenes de acceso a las universidades , para las otras comunidades el castellano perfectamente escrito si faltas ortográficas es indispensable , y por ese tema te echan atrás , pero es lo que hay viva nosotros y nuestro politicos

user Cadires fixes | Hace más de 6 años

¿El verbo haber dejó de conjugarse sin hache hace ya tiempo o son figuraciones mías?

user Joan | Hace más de 6 años

Ya ha salido el comentarista manumenorca otra vez con su monotema...

user skunk#1 | Hace más de 6 años

@Pep No m'ho crec. O bé el teu fill era un analfabet en general i no només en castellà o ens està diguent una mentida perque és pràcticament impossible que un nin no aprengui en castellà encara que ningú li ensenyi. El meu fill de 4 anys que viu en un ambient 100% catalanoparlant sapr xerrar castellà perfectament. Si el teu fill, que és molt més gran, no n'ha après no és culpa del sistema escolar.

user Sectariosamarillos | Hace más de 6 años

Bravo Francina, tu eres la responsable de este fracaso. Deberías estar delante de un juez por los daños causados.

user Una altra vegada els penosos arguments contra el C | Hace más de 6 años

Si fos com asseguren els que desprecien a la nostra Llengua, en una altra comunitat amb dos idiomes oficials com és el País Valencià on el PP va manar durant 24 anys SEGUITS i des del primer dia se va carregar gairebé totes les línies d'ensenyança en Català convertint el castellà en l'única llengua vehicular i d'ensenyament de centenars de milers d'alumnes, segons les "teories" dels anti Mallorquins aquests estudiants Valencians haurien de tenir el nivell curricular de Singapur (un dels millors del món). Com que no és el cas he de deduir que el Valencià hi té poc a veure, ergo, a Balears tampoc hi té res a veure la Llengua Catalana.