user Grano | Hace más de 10 años

@ CECI tu dónde vives en la Luna?? vacuna dices? ¿hace décadas? te estás confundiendo con una que ponían a los niños de recién nacido. Para esta enfermedad no hay vacuna querida.

user Ceci | Hace más de 10 años

exacto NOFRET!!! LO QUE FALLÓ FUE EL PROTOCOLO MÉDICO, con tuberculosis debería de haber quedado inmediatamente ingresado y declarar una alerta sanitaria para tratar al entorno del enfermo. NO TIENE NADA QUE VER CON RECORTES, ES MÁS GRAVE AÚN. Puede haber una negligencia del propio sistema sanitario balear.

user nofret | Hace más de 10 años

una persona amb tuberculosis que va a un hospital, ha de quedar immediatament ingressada i aillada. no disposar de llits suficients per ingressar i aillar els malalts infecciosos, suposa posar en risc a tota la resta d'habitants. els politics que han retallat les prestacions sanitaries son culpables d'aquesta mort i de tota la gent que ha sigut infectada.

user ceci | Hace más de 10 años

toda muerte es lamentable sobretodo de una persona joven con una enfermedad que existen vacunas desde hace décadas y tratamientos muy efectivos, qué falló?

user DE vergonya | Hace más de 10 años

PRIMER BAUZÁ ACABA D'INCREMENTAR EL NOMBRE D'ALTS CÀRRECS AMB LA CREACIÓ DE LES NOVES CONSELLERIES I ENTITATS PÚBLIQUES EN LA REMODELACIÓ DEL SEU GOVERN. I ARA AUGMENTA EL NOMBRE "D'ENXUFATS" A L'ADMINISTRACIÓ I LA MAJORIA D'AQUESTS COBRARÀ MÉS DE 46.000 €. PODEU VEURE-HO A L'ÚLTIM BUTLLETÍ OFICIAL. COPIA, ENGANXA I DIFON EL BOIB APROVAT PEL CONSELL DE GOVERN!!!!: http://www.caib.es/eboibfront/ca/2013/8128

user vs | Hace más de 10 años

Les xifres són ls xifres. Per molta simpatía que hom tengui per l'anomenat Bloc, el nombre d'alts càrrecs hi era de gairebé 20% superior al del actual Govern. A cadascú la canya o les lloances que mereix.

user De vergonya | Hace más de 10 años

Si, i un dels responsables per a mi clar és l'administració amb uns retalls deshumnitzats, menstres ells augmenten els alts càrrecs...

user Miranda | Hace más de 10 años

Quina vergonya de comentaris i que vergonya de país. En primer lloc si el van visitar a un centre sanitari poc debien saber i poc el van atendre, ja que la malatia provocada pel bacil de la tuberculosi mereix ingrès i aïllament durant aproximadament un mes. No es pot permetre a un pacient amb aquest diagnòstic passejar pel món. Per altra banda haurien d’haver montat un protocol per cercar totes les persones possibles que hagin estat en contacte amb ell i fer-lis la prova “mantú” per comprovar que no desenvoluparan la malaltia. Mirin crec que hi ha hagut una negligència i malgrat que es tracti d’un inmigrant o no, hi ha qualcú que n’és responsable i potser això no acaba aquí… podem haver més contagiats i és necessari que actuïn i ràpid. Desprès ja demanarem la dimissió del Conseller i de qui calgui. Ara vagin per feina.

user desgobierno | Hace más de 10 años

PRIMERO BAUZÁ ACABA DE INCREMENTAAR EL NÚMERO DE ALTOS CARGOS CON LA CREACIÓN DE LAS NUEVAS CONSEJERÍAS Y ENTIDADES PÚBLICAS EN LA REMODELACIÓN DE SU GOBIERNO. Y AHORA AUMENTA EL NÚMERO DE ENCHUFADOS EN LA ADMINISTRACIÓN Y LA MAYORÍA DE ÉSTOS COBRARÁ MÁS DE 46.000 €. PUEDE VERSE EN EL ÚLTIMO BOLETÍN OFICIAL. COPIA, PEGA Y DIFUNDE EL BOIB!!! APROBADO POR EL CONSEJO DE GOBIERNO: http://www.caib.es/eboibfront/es/2013/8128

user de pena | Hace más de 10 años

Con un president como este, cada vez parecemos un país tercermundiasta, además seguimos batiendo record de paro...