user tofolino | Hace más de 6 años

els hipsters ho han aconseguit, hem tornat als 70's!

user Pere Rosselló | Hace más de 6 años

Crec que 3'5 anys de presó es una mica desproporcionat. Per una regla de tres, no se quans de mils d'anys haurien de caura per altres delites. Lo que diu des Borbons, personalmente ni me va ni me vé. Ara bé, fer broma d'atentats, exaltar a ETA i Grapo, animar a sa gent a fer violencia contra policies y guardia civils, amanezar amb tortures, etc, etc, ja no. Ell ho pot dir i fer cançons, per lo de sa llibertat d'expresiò i tal, però això no vol dir que ningú tengui bula, cada cual ha de fer front a ses consecuencies de es seus actes i decisions. Bastaría amb que li tocasin fort sa butxaca i una condena que no impliqui presó. Personalment sa seva obra me fa oi.

user Body movin' | Hace más de 6 años

Menudo anticapitalista. Lacoste, Hilfiger y Ralph Lauren. Anda ya. No eres rapero hasta que pisas el talego.

user Rambo de | Hace más de 6 años

Uuyyyy. Com se nota que seguidors del Circulo Balear escriuen i opinen aqui.

user pedro | Hace más de 6 años

no te asesoro , el lobo vestido de cordero

user Electronic | Hace más de 6 años

Una cosa es Libertad de expresión y otras muy distintas son las amenazas de muerte, apología del terrorismo, etc, etc...entiendes? Ajo, agua y resina

user mallorquí | Hace más de 6 años

que t´aprofitin els tres anys a sa presó, malote cap de fava

user matarrates | Hace más de 6 años

Molts de ciutadans pensam lo mateix que diu en valtonic: el rei no és una figura legítima, els hem d'aguantar per culpa de'n Franco i si se votés en un referèndum se'n haurien d'anar. Per això aquesta por a que sa gent digui lo que pensa. A n'es moderadors que filtren es missatges que no són del vostre gust, 2 coses: 1, sou uns amargats, i 2, acabau de perdre un lector. Que tengueu bon dia.

user manumenorca | Hace más de 6 años

... por supuesto que en nuestro país NO hay libertad de expresión... cuando en el propio código penal existen aún aberraciones tales como el delito de ofensas a los sentimientos religiosos, sabes que no estás viviendo en una sociedad moderna y civilizada

user de camPPing... | Hace más de 6 años

Me diuen els meus contactes que s'han acabat tots els panets, llonguets i baguets de tots els forns i que han hagut de començar a servir dónuts de fa tres dies per donar de berenar a tant d'oPPinador. Està pendent de confirmar si també han acabat amb les reserves de llaunes d'olives farcides i ja han començat amb els prebes de cirereta.