user Jaume | Hace más de 11 años

Indagando un poco más sobre estos premios he llegado a la conclusión que tienen el mismo prestigio que los que se dan en las escuelas a final de curso a los alumnos. Chicha y nabo.

user Contenta | Hace más de 11 años

ENHORABONA!.

user Curtis | Hace más de 11 años

Juame: ¡I que ho ets de curtet, pobret meu!

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

La teva predina es possible Jaume, tú es materialment impossible perque Quod natura non dat Salmantica non praestat

user andreu | Hace más de 11 años

Enhorabona a Toni gomila, gran obra! @xim bestard prila: No t'entenen? Aquesta si que m'es bona. Tenc un conco que me deia lo mateix, I he pogut comprovar que És sa mentida més gorssa que deis els espanyolistes, tenc amics catalans i jo mai he hagut de canviar de dialecte. Mumare s'altre dia va anar a barrcelona i no va haver de canviar de dialecta. Vols sebre que deia Toni gomila. de dbalears: Gomila confessa sentir-se “molt còmode” a Catalunya. “No em costa fer la funció”, apunta. La dicció tampoc no ha suposat cap problema per als espectadors. “Faig el text talment el represent a Mallorca. Hi ha qui pensa que acost la dicció a la seva fonètica, però no és així”. El resultat és “molt bo” i la reacció de la gent és entusiasta. “Es nota que no aplaudeixen per compromís i que han passat gust”, afirma. “A Catalunya ens estimen molt i ens troben molt curiosos”, diu. Sense esquivar la polèmica, l’actor considera que a Catalunya mai no ha “trobat les intencions colonitzadores que els gonelles no es cansen de predicar”. Si el món és una construcció ideològica, “la nostra almanco té fonament, perquè és una realitat que parlam la mateixa llengua”. ) Per acabar dir-te que no inventis, que jo MAI canvi de dialecte I SEMPRE m?HAN entes. (tenc un mallorqui bastant pur)

user vs | Hace más de 11 años

Estic molt content per en Toni Gomila i "Acorar". Tan el texte com la seva acutació són remarcables. El texte barreja intel.ligència, coses serioses, amb l'humor que en rebaixa, adesiara, la tensió. També trob que en Toni Gomila posseix una "vis còmica" forta pel que fa als gestes, la intonació, etc.

user Jaume | Hace más de 11 años

Fan tan de premiets en cataluña que qualsevol que escriba una paraula en catala pot tenir un premi. Hasta mi abuela!!

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Pep aquests premis no tenen cap dotació económica, i Xim Bestard jop dec esser com a poc "marciano" vaig moltissim a Barcelona, parl en mallorquí i no he trobat ningú que no m'entengui, igual tu ets mous per ambients de gent que no es que no t'entengui, es que no entenen a ningú.

user Xim Bestard.Pina | Hace más de 11 años

A "un mallorquinista" si xerres es mallorquí a Barcelona no t'entenen ni papa, has de repetir cada frase, i més si ets manacorí. S'obra den Toni és bona, però es catalans no s'han enterat, lo que passa és: 1. Els hi resulta graciós l'artista. 2. Te molts amics a Barcelona que el protegeixen,(Marius Serra, Jaume Capó...) ah! i o oblidis una cosa Serra d'Or no és una institució pública, es a dir objetiva.

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

xerrar per xerrar Pep (he de reconeixer que ha estat enginyós), qui vulgui escoltar es mallorquí més pur que vagui a veure a toni gomila, una passada linguistica, retrobant paraules quasi perdues, frases expressions, molt bò, i sabeu que és lo millor? que se'n pot anar a catalunya i xerrant amb so mateix mallorqui que aquí l'entenen perfectament. UN DÉU