user lorpon | Hace más de 11 años

los funcionarios no se echan son fijos

user Ere falso | Hace más de 11 años

Estos de la ugt, no los entiendo, defienden bien a una mujer, pero la ugt de Andalucia hacen un Ere ilgeal, y se llevan la pasta entre ellos, un cabecilla se gastó medio millón de euros tirando de la Visa Oro.

user Ere falso | Hace más de 11 años

Estos de la ugt, no los entiendo, defienden bien a una mujer, pero la ugt de Andalucia hacen un Ere ilgeal, y se llevan la pasta entre ellos, un cabecilla se gastó medio millón de euros tirando de la Visa Oro.

user currojimenez | Hace más de 11 años

y a que poll..s se dedica el instituto de biologia animal ?, analizar las mierd.s de los politicuchos?

user A mamar!! | Hace más de 11 años

Isabel es lo que digo porque a ti no te defendieron? Ojala nos defendieran a todos!! Uno dice por aqui es que la senyora paga una quota de afiliada... y yo digo y el dinero publico que reciben como subvencion de donde sale? Si pagamos todos porque no nos defienden... Aqui tens un exemple PERE VIVOT!! NO tots som iguals!!

user A mamar!! | Hace más de 11 años

Pere de Son Vivot Primer de tot, sobre els meus estudis supos que sa teva feina es llegir el futur a una bolla de vidre...(canvia-li ses piles perquè t'engana) però es una suposició que me permès fer ja que tu ho has fet amb jo... be ara de moment estam al mateix nivell de curtor... Segon men toc es nassos si paga una quota per estar afiliada o no. Ella ho ha triat, ningú l'ha obligada!! no sera per ses hores d'alliberament (hores de fer es perro i cobren l'estat... estat que mantenc jo amb els meus i imposts, i els teus viu!! no et surt aixo a sa bolla?) i avantages que tenen? es sabut per tots que els sindicats es mouen per interessos i que son uns xupa billets... i que si no ets dels seus no mouen un dit. ara que aixo ja ho tocaries sebre... sa bolla to deu dir.. Tercer aixo que dius els de dretes segons quan diuen que la justicia no es igual per tots... no ho diuen els dretes... Ho diu qualsevol que sigui conscient de sa realitat... i tu esta clar que no n'ets conscient... fa falta que et posi exemple? Quart No vagis tant de sobrat donant lliçons... documentat i compara opinions de diferents bàndols que els teus sempre to pintaran de color de rosa i sa realitat es una altre... a tu se te veu es plumero viu!! Jo no hem caso amb ningu perque tot esta podrit... P.D: En cap moment he dit que no estigui content per akesta dona i per la resolucio del cas... de fet li don s'enhorabona... NOMES REAFIRMO QUE UNA PERSONA NORMAL ESTARIA A NES CARRER!!

user Tudar dotbes es gratis i m´enfot | Hace más de 11 años

Queda demostrado que nos gobiernan unos autenticos " animales "

user Isabel | Hace más de 11 años

Me alegro por la noticia. Espero que en las empresas privadas tengamos la misma defensa. En mi caso, desgraciadamente, no fué así.

user Ra | Hace más de 11 años

Enhorabuena a la trabajadora y a UGT. Se va demostrando que el Govern ha abusado de su poder sin importarle saltarle leyes, formas, etc.

user Pere de Son Vivot | Hace más de 11 años

Aquest que se posa "A mamar!!!" ja només amb el teu pseudònim diu molt de tu, es nota que molta educació i escola no tens perquè jo me deman que te que veure s'afiliació a un sindicat, partit o equip de futbol amb el compliment de la llei?. És la típica resposta d'una persona no molt llarga i de dretes, que quan la llei li dona la raó o va en contra de persones d'altres partits, la justícia és molt bona i fa la seva feina, en canvi quan ja no els afavoreix, diuen que les persegueixen, que la justícia no és igual per tots... vaja excuses de mal pagador. Ninet/a centret un poquet que te veig molt despistat amb els teus raonaments. A més és llògit rebre ajuda de l'organització a la qual pertanys i que pagues unes quotes per ser afiliada, no?. El que jo te dic, estudia un poc més que has fet curt!!!!!