user Stop! | Hace más de 11 años

Eh! vs escriu molt bé, sense cap falta d´ortografia. És una persona de dretes, crec que és un senyor, però respecta la nostra cultura i segurament és universitari. Els que escriviu malament sou voltros, que amb les faltes d´ortografia i de lèxic preteneu fer una llengüa perque vos pensau que és així de sencill. Incults, més que incults!.

user Antiteutóns | Hace más de 11 años

Scorpio i Costelladevadella: Estau bén obssessionats amb els catalàns i en canvi vos baixau els calçóns davant els vertaders opressors i invassors, que ens han duit la misèria i que ténen un passat tan sinistre. Allà voltros (o tu), jo ja tanc l´ordinador.

user NATALIA | Hace más de 11 años

VISCA LA CULTURA. visca st.jordi.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Si vs, sempre y cuand no se lletgexin llibres manipulats. Y en es de bax només dirtè que com escrius tu no se parex en rès a sa meua llengo, a Cataluña a lo milló valgui, però aquí sona a guiri gat.

user vs | Hace más de 11 años

Un dia per comprar llibres i llegir més que per enraonar i debatre. Si llegim, podrem dialogar de manera més tolerant i també il.lustrada.

user per scorpio | Hace más de 11 años

Fardes d'allò que careixeis nin. Fardes de cultura i mira com escrius... molt trist lo teu.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Antiteutons, s´únic boicot qu´eyá a Balears ès contra tot lo catalá, ets europèus respetuossos son benvinguds.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Y sa mare de déu ès Juana, auh venga y partex!!, que t´hagin adoctrinad a tu emb mentires vale, però t´aconsey que no xerris en gent culta que hagi lletgid histori perque farás es ridicul més de lo que ja el fás.

user Antiteutóns | Hace más de 11 años

Costelladevadella: Oktoberfest és la festa dels alemanots que ens ofeguen. Els hem de fer el boicot a tot lo seu si no volem que ens deixin a la misèria i després ens treguin dafora. A aquests si que els hem de tenir por de veres.

user Joanot | Hace más de 11 años

Però si no tens ni idea d'historia tu. Confons termes. Regne d'Aragó amb Corona d'Aragó. No tens ni idea. La Corona d'Aragó estava format per el Regne d'Aragó (corts d'Aragó), el comtat de Barcelona (corts de Catalunya, molt més antigues que les aragoneses) i més endevant el regne de valència (corts valencianes) i el regne de Mallorques (en un principi depenent del comtat de Barcelona on s'aplicaven les lleis i costums catalanes i on aquest tenia el dret marítim). Les corts catalanes van ser les primeres en adoptar a Sant Jordi com a patró i la bandera de barcelna de tota la vida sempre ha estat la Creu de Sant Jordi, sempre. No mentesquis i estodia una mica.