user Campaneter | Hace más de 11 años

Si tan malament ho fa el PSM i fent-ho tan malament voltros (PP i PSOE) sou incapaços de treure més vots que ells, vos ho heu de fer mirar. No només s'han d'acceptar es vots quan mos convé, també quan no mos agraden. Es sereno ha perdut sa poca dignitat que li quedava. Que se posin ses piles, que s'ajuntament comença a ser un caos perquè alguna regidora prefereix dormir que anar a fer feina.

user Pep | Hace más de 11 años

Al batle li agrada més el nom de Cèsar que el de Dimitir, és més llatí que eslau. Li agrada cessar, no li agrada dimitir.

user un español mallorquí | Hace más de 11 años

ES BONA SE MAMELLA E?

user Pere de Son Vivot | Hace más de 11 años

Pobler, el que passa és que en Pauett te ganes d'anexions, com que ara està de moda això de les independències de països i anexions uns amb els altres i comq ue veu molt d'intereconomia i se creu que sobren ajuntaments i serveis públics, per això du es cap tan calent!!!!. El que no sap és que gràcies als ajuntaments petits que fan un sobre esforç (independentment dels qui les governa) la qualitat de vida dels seus habitants ha augmentat i no només tenen serveis que els fan la vida més fàcil els habitants de pobles grans o ciutats com Inca, Palma, Manacor o Calvià. Almenys els petits, amb els poc recursos que tenen se poden defensar i fer que els qui viuen allà se puguin sentir tan bé que els dels pobles o ciutats que he anomenat. Ja no s'enrecorden que quan eren petits si voliem anar a nedar, els que no teníem piscina, havíem d'anar a Sa Pobla amb bicicleta, o jugar en s'hivern a basquet a defora, o dur els nostres pares a una residència de dia a Inca, o fins i tot anar al metge i que aquest pogués tenir unes condicions per fer feina mínimes!!!!. Nooooooo, en pauett no s'enrecorda d'això!!!!! noooooooooooo!!!!! El que jo te dic, veu massa intereconomia i se creu els "cuentos" que amolla segons qui, es que se pensa que això fa ser bo!!!!

user pobler | Hace más de 11 años

Pauett a n'es poblers deixau-nos així com esteim que esteim molt bé tots solets! Els campaneters que arreglin es seus problemes a ca seva!

user Pere de Son Vivot | Hace más de 11 años

Uep Campanetera!!!! que se t'ha encés sa cova amb les meves paraules i les de Campaneter? Veig que ets molt religiosa o catòlica idò mira per on me permetràs que te faci refència a dos dels manaments segrats i que tu ben segur deus conéixer per la teva vinculació eclesiàstica, el 8è i el 10è, no diràs falsos testimonis ni metides i no desitjaràs els bens dels altres. Doncs bé, crec que venen molt bé per arrodonir l'actuació del nostre batle, defineixen a la perfecció el seu terenna i la seva actuació juntament amb tots els membres del seu equip del PSOE i dels seua amiguets el dels INICIATIVA-VERDS. Això de que dius de que la desgràcia de Campanet l'ha portada el PSM, deus voler insinuar que la majoria de campanaters que varen votar per majoria absoluta o en majories aplastants tots els governs del PSM al llarg de més de 20 anys deuen ésser col·laboradors de'n Lucifer no? i deuen estar posseits pel maligne!!! jejejejeje, me fa ganes de riure com quan els resultats electorals acoseguits democràtricament en les urnes no vos satisfan i sobre sou els menys votats, resulta que els qui han votat han estat enganats o no sabien que votaven. Te vull recordar que el PSM pot tirar la primera pedra ja que ha complit sempre amb els pactes firmats ni ha expulsat mai a ningú de la gestió de govern. Vull recordar-te, que se que deus tenir anys i molts, que el PSM quan tenia majoria absoluta va convidar al PSOE a formar part de l'equip de govern fora emportarir, en un cop si va formar part i en l'altre no, doncs be la teva parafernalia religiosa no casa amb aquesta situació, fes memòria que segur et deus enrecordar de tot el que te cont. I te record el mateix que diu en Campaneter, qui vulgui governar legalment, d'una forma elegant, honesta iamb la conciència tranquila és guanyant eleccions i amb la majoria dels vots dels campaneters, cosa que actualment, te record, no té el PSOE-IV, ja que si fos així hauria tret més vots que el PSM i el PP i crec que no les ha tret ni s'hi ha costat, no? Així es que... els que gvernen no tenen ni ètica ni moral i les excuses que posen no de mal pagador!!!!

user Campanetera | Hace más de 11 años

Campaneter i Pere de Son Vivot, recordau que la desgràcia de Campanet ens l´ha portada el PSM, així que ara no ho pinteu tot tan color de rosa i els altres tots tan dolents. Diuen "que tiri la primera pedra el qui estigui lliure de pecat", crec que ningú pot ser aquest que la tiri, sobretot els del PSM.

user Campaneter | Hace más de 11 años

Lo que ha de fer es sereno si vol governar tot sol és guanyar ses eleccions! Si no pot i arriba a sa batlia amb un pacte l'ha de respectar. Sa seva paraula ja no val res, molts de campaneters se pensaven que dimitiria i tendria una mica de decenci, però no! Joan, t'has aprofitat des meu vot per ser batle! Ets batle amb so meu vot sense que te votàs directament. Vés-te'n a ca teva!

user Pere de Son Vivot | Hace más de 11 años

Vaja, vaja, vaja!!!! Que de coses que se diuen. Un que se queixa fent una quantitat de faltes d'ortiografia mai vistes, si ets tu!!! en Delamarto, veig que tractes als campanaters de purs perquè fins aquí on jo se han votat lliurement, no? ho deu ésser que ets el del PP que amb més de 20 anys no heu estat capaços de desbancar al PSM de la batlia i ara només vos queda la pataleta de ninet petit?: "Uaaaaa!!!! mama es nins grans no me deixen jugar!!!!". I pel que fa als que defensen el PSOE-IV, he de dir que si, que tene una ètica molt refinada. Per una Banda els del PSOE, que aquests mai s'haurien imaginat poder tenir un batle i quan el tenen rompen un contracte firmat ergo... qui se pot fiar del que diu o escriu un batle que no compleix amb el que firma? Quina seguretat jurídica se pot tenir amb un personatge com aquest? Però si sla seva firma ja no val res davant tots els campaneters!!!!. I després tenim els de Iniciativa Verds, vaja quins "pájaros" no arriben a poder formar candidatura pròpia i ara se troben amb una cadireta calenta obtinguda d'una forma barroera i no dien que se'n van!!!!! Ahhhhh en testar la mel fa mal fogir!!!!!! i això que són especialistes en donar lliçons de moral i ètica, jejejejeje. I tronant als del PSOE (perquè ni se diuen PSIB!!!!) resulta que és la llista amb menys vots de tots i té la batlia!!!! algú me pot dir si això és molt normal? ahhhhh!!!! però es que tenen la "S" de socialistes!!!! Déu ens alliberi, esteim salvats... o no? I per acabar hi ha els del PP, que s'ho miren des de la barrera però es que no poden fer res més, no arriben a més, incapaços de dur una oposició com toca, fent de joveneta estimada amb el PSOE, aferredets de la ma pensant que així els se faran seus i el PSOE que se deixa estimar, acariciar, besar jejejejejeje semblen tan enamorats!!!!!. Se cert que no acabarà bé, els hi don un any abans de les eleccions, jejejejejeje.

user Concís | Hace más de 11 años

Això passa per fer sempre de crossa del psoE.