user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Jaume t'agradi o no els teus padrins no l'anomenarem mai català, com moltisima gent que l'anomena mallorquí, menorquí...... ara el que es segur es que l'anomenasim com l'anomenasin xerraven ( o parlaven o rallaven) català. La resta de doiots de plans anexionistes etc. millor que t'ho miri un profesional de la psiquiatria

user Montse Rat | Hace más de 11 años

Maaaaare meua !. Veig que encara tenim entre naltros molta gent amb mentalitat franquista. Però què retardats estau encara. Despertau, que en Franco ja no hi és. Fa temps que va morir. Ara tenim ocasió d'usar sa nostra llengua.

user Fart de tot | Hace más de 11 años

@JS:Es cert que S'institut de Estudis Catalàns acepta ses diferents formes i modalitats,un altre cosa es sa impociçiò amb que s'aplica s'estandariçaciò des català a ses escolas i s'administraciò de ses Illes Balears.

user Marit | Hace más de 11 años

Queremos lo nuestro, lo catalan no es nuestro. Baleares y España SI, lo demas lo unico que quieren es chupar de las subvenciones. jajaja se les acabo el chollo. Muy bien !

user JS | Hace más de 11 años

Costelladevadella. l'IUC ja accepta les formes de les Balears, de València, etc. Ja està bé de dir mentides

user Gracias | Hace más de 11 años

Genial !!! Mas ingles o por lo menos en igualdad que el castellano y el puñetero catalan. El catalan no sirve para nada mas que para que los catalanes sigan chupando de la sopa boba. Bien Bien !!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Srs. d'es IEC si no reacciona a temps açò se complicarà cada día més. Aceptin ses nostras modalitats i faràn una gran passa per sa nostra llengo. Fora es barceloní impossat. Visca lo nostro,es Balear d'en Llull i Alcover.

user JS | Hace más de 11 años

JAUME, sou voltros el qui arraconau la llengo subdividint-la en 4 segons illes. El català contempla totes les modalitats existents, el tarragoni, barceloni, mallorquí, valencià, rossellones, andorrà, etc. Tot en conjunt forma la llengo i no només el barceloní com dies molt de voltros. Un exemple si es fes una gramàtica en andalús, ido la gent s'estimaria triar el castellà standar, perquè l'andalús independent del castellà no tendiran sortida ni interès.

user cromapons | Hace más de 11 años

La lluita continua, el PP ara sense mascares, es vol carregar el catalá a Balears, la tàctica, la mateixa que a Valencia, el resultat ja el podem veure, el valenciá es una llengua en perill d'extinció i ja no es xerrra, tots els que caiguin en la trampa del Balear ho saben, peró ara es fan els nacionalistes, solament de la llengua, es clar. No tinc molt clar el que pasará amb la nostra llengua, a Catalunya esta passant el mateix, un sol alumne pot fer canviar la llengua vehicular, es la mort del catalá i si tenim que copsar la realitat pels que aqui escriuen, els fatxes guanyaran, tenim que ser forts i defensar lo nostro.

user Carlota | Hace más de 11 años

Esper que ben aviat començarem les edicions de llibres escolars en andaluç, extremeny i aragonés. Jo el del meu fill el vull en maonès perquè el balear jo no l'entenc.