user alucinado | Hace más de 11 años

En vez de seguir luchando tanto, podría dedicarse a adquirir un poco de educación

user sa taulera | Hace más de 11 años

Els mals perdedors tant poden esser de dretes o d'esquerres, en aquest cas justament han estat els del PP de Sta Margalida i heu demostrat que sou molt mal perdedors. Es clar no hi estaveu acostumats, fins i tot heu intentat fer-mos creure que vos hem de donar les gràcies....au venga no faceu més el ridicul. Ha quedat ben clar amb el discurs que ha fet en Martin Angel, ens diu que som grossers, Marti l'unic que ha estat grosser avui, ets tu, et fiques amb persones a les has fet molt de mal sensa saber ni el que dius. Les festes "privades" que parlau, son simplement això privades, per tant es pagen amb doblers privats, i no empram massa no vos penseu, simplement tots col.laboram, uns duen sobrasada, coques fetes nostres, carn que nosaltres mateixos torram, i un llarc etc que vosaltres sou incapaços de fer perque no en voleu molla. A nosaltres tot ens va be,tant ens es posar-nos tacons com preparar sopar per els nostres amics, simpatizants, o per el qui vulgui venir, perque es sentí be amb nosaltres No ens fa falta cap possessio, ni palaganes de plata per fer festa.

user Orgullos de ser socialista. | Hace más de 11 años

A tots aquells que llançen acusacions i falsedats damunt de la persona d'en Miquel Cifre, dir-vos que ja us agradaria tenir prop vostra una persona de la categoria d'en Cifre. Ha estat una persona que sempre s'ha mostrat coherent amb tot allò que ha defensat, tot allò que sempre ha significat la defensa de l'interes general, és a dir, l'interes que tots els ciutadans de Santa Margalida. Ja que els agradaria a molts d'aquells que s'ompleixen la boca, i van llançant acusacions sense cap tipus de fonament, poder dir que tenen un lider que no s'ha mogut per interessos particulars, sinó sempre en la recerca del bé per a tots. A vegades ho haurà fet millor i d'altres no tant, però sempre s'ha regit per la defensa de la majoria. I en alusio a les festes li podeu demanar a tots aquells pagueven i segueixen organitzant festes joves, a costa dels doblers de tots els vileros. No tots poden dir amb el cap ben alt que sempre han tingutcom a priorita la defensat de l'interes gener. En Cifre ha estat sempre la mostra de que ell no teni cap pretensió de viure de la politica, compaginant aixi la defensa dels ciutadans i la gestió de recursos de tots, amb la seva feina privada i que es la que li dona de menjar.

user indignado 2013 | Hace más de 11 años

Señor Cifre muchisimas gracias por haberse ido,creo que tendria que llevarse con usted a todos sus subditos,esa camada de barrigas repletas que no hacen nada ni por el pueblo ni por sus vecinos.

user jonhy | Hace más de 11 años

Que poco sentido y mala baba tienen aquellos que achacan la corrupción a Miguel,no tienen ni idea de la honestidad que respira e infunde a sus compañeros,buena persona,buen gestor y HONRRADO,diganme alguno del pp,que se le parezca,no lo hay no lo busquen.

user Frases celebres | Hace más de 11 años

Luchara por los que quieran un pais mas justo para el y su familia y la negociacion sea favorable claro

user Drogats | Hace más de 11 años

Sabeu que sou aquests que escriviu tonteries com "fiestas a nuestra costa" "fijaos los mas jovencitos aplaudiendo agradecidos por el favor" uns, com diria jo, és que no me surten ses paraules per descriure-vos... sou patètics, uns falsos, hipòcrites que no sabeu perquè estau al món. En primer lloc dir-vos que en Miquel Cifre no ha fet mai cap festa a costa dels ciutadans, tot lo contrari ara voltros no podeu dir lo mateix inclús festes passades de to a costa de comprar els joves i altres persones. En segon lloc dir que el qui mou la política i els vots són els joves, les futures generacions que ara estaran marcades per una educació deplorable per cupa des vostro president, un president que és odiat per totes les Illes Balears. No arribareu mai a sa punta de ses sabates a en Miquel això que vos quedi clar i crec que la vostra ràbia és d'això que sou tant nabos que no sabeu ni quan són dos més dos. Per acabar, dir-vos que abans de xerrar documentau-vos, informau-vos perquè en serio, esteis quedant molt malament i, no nome´s això, feis quedar malament a nes vostro estimat partit perquè vos contradeis mooooolt.

user A Español Mallorquí | Hace más de 11 años

Ni idea del que dius, en Miquel quan governaven aquests no era batle ni cap resposabilitat de govern. I si ens anam a n'això, vares veure en martín Angel quan era batle protestar mai de res al pacte de progrés. Mai, mai,mai. Perquè? perquè va poder fer sa plaça de la Vila, el passeig de can Pica, l'escoleta de la Vila, la biblioteca de CP, etc. Els governs del PSOE&company varen fer més pel municipi que cap altre govern o gobierno del PP. I se veu que no el coneixes perquè sempre ha estat igual de "guerrero" i tant a un com a l'altre que esmentes, les ha renyat fort i de valent per diverses questions.

user Sou uns mentiders | Hace más de 11 años

Als que mentiu deliberadament dir-vos un parell de coses: 1- Donar la culpa del Corral Serra a ne'n Cifre és deplorable, perquè sempre s'hi ha oposat. A més, totes les aprovacions han vengudes en époques de governs del PP& company 2- No se'n dur cap sou ni un dels 23 anys de polític. Els darrers dos anys ha cobrat només dietes per assistència a juntes de govern o sigui que "menos lobos" 3- Festes privades, ni un duro públic s'ha gastat en festes privades ni un. Ni en aquests joves ni en ningú, és tenir molta barra dir això quan s'ha baixat la despesa en festes i saraos en més d'un 50%, apart que per decència i convicció ni en Miquel ni cap dels seus regidors de Suma feria una cosa així. "Se piensa el ladrón que todos son de su condición" 3- En Miquel ha ajudat a molta gent i al poble també: ha ampliat partides per serveis socials, va aconseguir q se compràs Son Real, ha donat molt a canvi de res.... per favor, vrgonya vos hauria de donar. 4- El que l'acusa de mentider m'agradaria sabre perquè. 5- En Miquel és un empresari que sempre s'ha guanyat la vida, i que té entre els seus clients molta gent que dona suport a altres opcions polítiques; però que epls seus diners volen qualqu professional i de confiança (i això diu molt d'ell). Basta d'embrutar la imatge d'algú, que te caruà més o manco millor, però al que mai se li pot negar coherència, tranparència i honradesa.

user un español mallorquí | Hace más de 11 años

Cuando tenia a Zapatero y Antich que estaban endiosados no hacia estos comentarios ni hera tan guerrero, a sido despues de habernos arruinado que se le pego que todo estaba mal